2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Nenad Živković, zvani Smrad, pokazao da nije bio gadljiv režimskih para

Na večerašnjem propalom protestu opozicije  u Pančevu govorio je i Nenad Živković, zvani Smrad, lokalni kafanski besposličar, predstavnik omraženog DOS-ovskog režima, separatista zagovornik Vojvodine Republike, za koga je Srbija genocidna država, a Pančevci, sem malog kruga njemu sličnih danguba, polusvet, kome preti “crvenom” osvetom.

Klasična lažovčina koja Pančevcima prosipa gluposti, a ne kaže kako mu je bilo sve potaman dok je dobijao pare od države obavljajući funkciju pomoćnika direktora u Kancelariji Saveta za nacionalnu decentralizaciju izmišljotini vlade Mirka Cvetkovića.

Da je u pitanju najobičniji licemer i interesdžija, pokazuje podatak da SNS nije nazivao okupatorom dok god je bio savetnik u Ministarstvu za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu. Tada mu nije smetao ministar iz SNS-a Igor Mirović.

Odlaskom funkcija dolazi Živkovićeva još veća isfrustriranost i šizofrenost stavova. Danas poput najobičnijeg smrada preti svima koji imaju bilo kakve veze sa, kako kaže SNS okupatorom. Poziva ih da odmah s njima prekinu svaki kontakt.  Koliki je licemer pokazuje činjenica da upravo on radi u jednoj od tih, kako ih on naziva, “okupiranih” ustanova.

Lažni zagovornik slobode medija i poltron, iz biografije bi da izbriše, da je zajedno sa tadašnjim vlasnikom Pančevca, tajkunom Markovićem, radio na uništavanju ovog lista.

Osvedočeni je zagovornik nasilja sa čuvenom rečenicom da novinar ako nema udarnu vest treba da baci bombu u kafić pun ljudi i tako je napravi. Odvratnost prema Pančevcima dokazao je kada je šarao pre 15 godina autolakom po zgradi Opštine parole podrške Albancima, na dan kosovskog pogroma i stradanja Srba. Želeo je da kod njih, izazove gnev ne bi li krenuli u obračun sa Albancima koji drže pekare u gradu.

On bi dobio vest, a Pančevci epitet nasilnika.

Shvatio je danguba Živković da je pljuvanje po sopstvenom narodu, gradu, unosan biznis, pa tako, moljaka, vuče za rukav svakoga kome je to u agendi posla, ne bi li on dobio makar mrvicu tog kolača.

Related posts

“Vodovod” i GSP u bici za Soccer Zlatni superkup

Mirjana Popović

Figure od lima dekorisane sezonskim cvećem

Ivana Bogdanovski

Havarija na vodovodnoj mreži

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija