8. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Renovirana ambulanta “Novi svet”

Renoviranje Zdravstvene stanice “Novi svet” praktično je završeno ostalo je da se prebace kompjuteri i uspostavi internet veza za funkcionisanje IZISA. Tokom sledeće nedelje planirano je da se obavi preseljenje i da ambulanta ponovo bude otvorena za  pacijente.

Pre tri meseca započeta je rekonstrukcija ambulante “Novi svet” uz pomoć novca koji je obezbedila Gradska uprava. Ambulanta je okrečena i zamenjena je elektroinstalacija koja nije rekonstruisana od otvaranje ambulante. Zbog toga su pacijenti iz ove ambulante tokom renoviranja privremeno su lečeni u prostorijama Stare železničke ambulante. Radovi su završeni i uskoro će lekari i medicinsko osoblje početi da rade u renoviranoj ambulanti.

Direktor Doma zdravlja Stojan Višekruna najavio je da će i ostale ambulante u Pančevu i naseljenim mestima u zavisnosti od novca biti jedna po jedna renovirana, kako bi pacijenti dok čekaju na pregled boravili u pristjnim i bezbednim uslovima.

Related posts

Izložba “Simboličke interpretacije tela” u Galeriji Gradske biblioteke

Jelena Obradović

Rakić, Spirić i Simić u poseti mitrovačkom porodilištu

Nikoleta Dragaš

Novih 40.000 doza ruske vakcine Sputnjik Ve stiglo u Srbiju

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija