17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Preletačica Marinika Tepić besomučno obmanjuje javnost

Marinika Tepić, persona bez trunke dostojanstva koja svoju moralnost dokazuje konstantnim preletanjem iz stranke u stranku, besomučno laže i obmanjuje javnost, izmišlja nepostojeće afere, sa jasnom namerom da izazove inicidente situacije, a na štetu gradova, opština, privrede i građana Južnog Banata.

Ona, kojoj je dokazano da se bavila kriminalnim aktivnostima tokom vršenja vlasti, očigledno na ovaj sraman način leči svoje komplekse, nastale gubitkom fotelje, iz koje je pljačkala pokrajinski budžet. Podsetimo da je kroz izmišljeni projekat “Seks za početnike” udruženja SKASKA renovirala celu kuću tada visokog funkcionera LSV Dušana Jakovljeva. Projekat “Seks za početnike” služio je samo za ispumpavanje novca, a građane Vojvodine koštao je neverovatnih 6.7 miliona dinara. U Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu tvrde da su pronađene na stotine predmeta gde nema valjanog pravdanja o namenskom trošenju novca poreskih obveznika.

Podsetimo i da Tepić 2014. godine nije dozvolila da se u zgradi gde je bilo sedište njene tadašnje partije (jedne od mnogobrojnih), smesti Nacionalni savet Roma, što je dokaz da se iza lažnog antifašizma krije sasvim nešto drugo.

Podsetimo i na sraman napad na novinarku RTS Mašu Ivkov i njenog oca, cenjenog akademskog slikara Zvonimira Santrača. Udruženje novinara Srbije stalo je u odbranu novinarke čiji je lapsus Marinika Tepić pokušala da zloupotrebi u političke svrhe, a potom i lažima da diskredituje Santrača, direktora Gradskog muzeja u Vršcu i ratnog vojnog invalida, kojeg gubitak većeg dela šake nije sprečio da nastavi sa svojim zapaženim umetničkim izrazom koji će jednog dana biti kulturno nasleđe i ponos Vršca.

Podsetimo i da je Tepićeva, dok je bila vlast, fašistički delila decu na “našu” i “njihovu”. Takođe, Vršcu je otela pet miliona dinara samo zato što su legitimni predstavnici lokalne vlasti, koji joj se nisu dopadali jer nisu iz njene političke opcije, bili na otvaranju fudbalskog igrališta za decu.

Neuspešna balerina i propala novinarka/prepisivačica na koju je Dinko Gruhonjić potrošio svoje najbolje dane gurajući je u BIRN-ove i druge svoje tvorevine, neispunjena je političarka koja je uprkos čestom menjanju stranaka i partnera ostala usamljena. Te laži dokaz su njene licemernosti, osionosti i mržnje prema svemu što joj stoji na putu do vlasti, do koje, tako istrošena, nikada više neće doći.

Sve njene laži su otkrivene.

Related posts

VUČIĆ PRED VIŠE OD 10.000 LJUDI U NIŠU: Posle decenija propadanja SADA MORAMO DA DONOSIMO TEŠKE ODLUKE, JER GRADIMO BUDUĆNOST ZA NAŠU DECU!

Nikoleta Dragaš

Preminula glumica Mira Furlan u 65. godini

Zorana Stekovic

Brnabić: Sporazum dokaz uspeha spoljne politike Aleksandra Vučića

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija