1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Predsednik Vučić pre desetak dana najavio otvaranje naučno-istraživačkog centra “ZTF” u Pančevu. “Posao kreće” – saopštio gradonačelnik Pavlov za RTV Pančevo.

Pre planiranog roka kompanija “ZTF” kreće sa drugom fazom investicija u Pančevu. Gradiće se razvojno-istraživački centar i poslovni objekat. Ovo je u Pančevu, prilikom obilaska Južnog Banata najavio i predsednik Aleksandar Vučić.

Potpuno opravak privrede ide ubrzanim tokom. Nemačka kompanija “ZTF” koja trenutno radi na prvoj fazi izgradnje fabrike već kreće i u drugu. To je najavio i predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete Pančevu. Biće otvoren razvojno – istraživački centar ZTF-a u Severnoj industrijskog zoni u Pančevu. Tu će biti zaposleni najobrazovaniji kadar, najavio je Aleksandar Vučić u Pančevu.

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov zadovoljan je što je što kompanija “ZTF” ubrzano radi na završetku svoje investicije koja će doprineti da Pančevo ponovo bude privredni gigant. Nova investicija koštaće 60 miliona evra i otvoriće još novih radnih mesta

Gradsko veće ovlastilo je na današnjoj sednici gradonačelnika Sašu Pavova da oformi tim koji će izraditi Elaborat opravdanosti otuđenja gradskog građevinskog zemljišta za drugu fazu investicije nemačke kompanije “ZTF”.

Related posts

Sistematska deratizacija od 15. aprila

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić o poseti Srbima u Crnoj Gori: Odluku ću doneti u naredna 24 sata – ŽELJA MI JE DA BUDEM SA SVOJIM NARODOM!

Zorana Stekovic

Požar u blizini Pančeva, nema povređenih

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija