23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

ZBUNITE ZAVESU, SPUSTIO SAM SE: Nazarčiću zašto lažeš penzionere?

Pozivamo advokata Stevicu Nazarčića, koji je javno stao u zaštitu predsednice Višeg suda u Pančevu Stanke Simonović jer “sudi u korist penzionera” i time dokazao da Stanka zloupotrebljava funkciju, da objasni zašto je lagao ili laže penzionere iz Vršca.

Da podsetimo, Stevica Nazarčić je ispred Demokratske stranke 2008. godine izabran za predsednika Skupštine opštine Vršac i tu funkciju je obavljao do 2012. godine, a od 2012. do 2016. godine bio je pokrajinski poslanik.

Nazarčić je više od OSAM godina bio visoki predstavnik lokalne politike koja je penzionerima skidala od penzija na ime samodoprinosa za kanalizaciju. Tada je to po njemu bilo zakonito, jer su uzimali penzionerima da sebe prave uspešnim.

Zašto Nazarčić kao predsednik SO Vršac nije rekao DOSTA i prekinuo protivzakonite radnje u kojima je osam godina učestvovala Demokratska stranka? Zašto kao pokrajinski poslanik nije rekao DOSTA i stao ispred penzionera, bar 2013. godine kada je pokrajinski ombudsman dao preporuku PIO fondu da prestane sa obustavom iznosa dela penzije na ime samodoprinosa i kada je Demokratska stranka bila u vlasti u Vršcu?

Danas, kao advokat, Nazarčić zastupa penzionere i tvrdi da su prethodne vlasti NEZAKONITO penzionerima uzimale deo penzija na ime saodoprinosa za kanalizaciju. To radi zato što na svakom penzioneru naplati duplo više nego što dobije taj penzioner. Baš ga briga kako će se spor završiti. Jer, ako penzioner mora da vrati novac, vratiće ga sam. Nazarčić svakako neće vratiti novac za svoje klijente.

Da podsetimo da je Stevica Nazarčić bio i advokat radnika Industrije modne obuće IMO, koju je Opštinski sud u Vršcu 2003. godine, radi prodaje, procenio na 116.123.550 dinara, a 2005. godine je prodata za 9.2 miliona dinara.

Radnici IMO nisu prihvatali ovu procenu i prodaju. Zatražili su od Trgovinskog suda u Pančevu, odnosno predsednika stečajnog veća Esperance Jančić, dostavu fotokopija svih dokumenata i sudskih spisa radi preduzimanja odgovarajućih radnji. Sudbina tih “radnji”, koje je trebalo da sprovede Nazarčić, svima je dobro poznata. On se dobro naplatio.

izvor:evrsac.rs

Related posts

Veliko interesovanje u Vršcu, do sada 1300 vakcinisano

Bojana Kecic

Manifestacioni turizam glavni adut Pančeva na Međunarodnom sajmu u Beogradu

Jasmina Petkovic

Kompanija “Brose” i Grad Pančevo sutra potpisuju ugovor

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija