27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Advokat Nazarčić i “Danas” potvrdili političku zloupotrebu Višeg suda u Pančevu

Vršački advokat Stevica Nazarčić, u naknadnoj pameti i želji za samoreklamiranjem, dao je izjavu dnevnim novinama “Danas” da je predsednica Višeg suda u Pančevu donela presudu u korist penzionera. Time je dokazao naše tvrdnje da je pravosuđe u Južnom Banatu u kandžama bivše vlasti, advokata i korupcije i da Stanka Simonović zloupotrebljava funkciju.

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović NEMA NIKAKVA PRAVA da učestvuje u postupcima. Odluke Višeg suda donosi veće sudija, a ne predsednica suda. Nazarčić je potvrdio da Stanka Simonović direktno utiče na odluke veća, što je apsolutno protivzakonito i isključivo u političkom i interesu pojedinih advokata, među kojima je i on.

Svedočenje Nazarčića poziv je za Ministarstvo pravde, Visoki savet sudstva, Apelacioni sud i nadležno tužilaštvo, da hitno reaguje i suspenduje predsednicu i sve sudije Višeg suda, jer zloupotrebljavaju ovaj državni organ, ne poštuju odluke Ustavnog suda i evidentno namerno uništavaju gradove i opštine u Južnobanatskom okrugu, a šteta se meri milionima evra.

Ono što politički subjektivni “Danas” naziva “hajkom na predsednicu suda”, a nas “prorežimskim medijima”, još jedan je u nizu dokaza da smo na pravom putu, kada tvrdimo da je pravosuđe Južnog Banata leglo korupcije zavijeno u ćutanje o kriminalnim delima Demokratske stranke dok su bili vlast.

Related posts

“Dani pančevačkog roka” ispred Kulturnog centra

Nikoleta Dragaš

SNS obeležila Badnji dan

Mica Milakov

Večeras se ukida javni prevoz, zatvaraju se restorani, kafići i tržni centri

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija