9. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov (SNS) : Narod neće Đilasov lopovluk i fašizam, već fabrike, puteve i radna mesta

Fašisti u Srbiji nikada nisu i nikada neće dobiti podršku naroda, a Srpska napredna stranka će se suprotstaviti fašizmu Boška Obradovića i SNP Naši i svih onih koji sa njima sarađuju.

Ova Đilasova strašila danas su poslata da pokušaju da oskrnave dan kada se cela Srbija seća slavnih predaka i njihovih pobeda. Naravno da u tome nisu uspeli, ali su pokazali čitavoj Srbiji svoje pravo, nakazno, lice i svoju fašističku, nasilničku, ideologiju.

Upravo zato, danas, na Sretenje i Dan državnosti, ne sreću se samo, kako narod kaže, zima i leto, već su se i mračne aveti prošlosti srele sa Srbijom budućnosti.

Narod u Srbiji neće ni Đilasov lopovluk, ni nasilje njegovih fašističkih strašila. Narod u Srbiji želi fabrike, puteve, radna mesta, obnovljene škole i bolnice… Zato domaćinski i u velikom broju, širom Srbije dočekuje Aleksandra Vučića, jer zna da njegov rad i njegova politika vode Srbiju napred i u budućnost.

Related posts

„Panorama“: Lideri opozicije doživeli pravi debakl

Mica Milakov

Deo naselja Misa bez vode

Miroslava Cvejin

Novi parking prostor u Omoljici

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija