27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Batinaši Vuka Jeremića fizički napali aktivistu SNS u Pančevu

Nikola Jovanović potpredsednik Narodne stranke i kum Vuka Jeremića organizovao je danas batinaše koji su u centru Pančeva, u kafeu “Hedonist”, fizički napali aktivistu Srpske napredne stranke Ivana Tešića.

Tešić je bio sam, a Jeremićeva rulja napala ga je fizički u toaletu pomenutog kafea. Kasnije su mu pretili teškim prebijanjem. Tešić ovo povezuje sa ranijim verbalnim pretnjama, snimanjem automobila i drugim oblicima nasilničkih pritisaka, o čemu je obavestio i policiju. Nažalost, njihova reakcija nije bila adekvatna.

Tešić je široj javnosti postao poznat kada je u Smederevu, na otvorenoj tribini, jedan na jedan, intelektualno ponizio Vuka Jeremića, koji nije imao odgovor niti na jedno Tešićevo pitanje, a tribina se neslavno završila. Ovaj napad Tešić povezuje sa tim događajem.

– Rekli su mi da su me prepoznali sa tribine u Smederevu. Potom su me fizički maltretirali, zatim pretili prebijanjem. Bilo ih je trojica, ali nisam siguran da li ih je okolo bilo više, jer sam na nekoliko mesta oko kafea zatekao motke spremne za fizičke obračune. Već sedmicama mi prete batinama, snimaju mi automobil, prate me… Sve sam prijavio policiji, rekao je Tešić .

Inače opozicija je planirala da se obračuna sa neistomišljenicima . Tome svedoče i džakovi sa motkama i kamenjem koje su Đilasovci i Jeremićevi doneli na protest.

izvor:epancevo.rs

Related posts

HIGIJENA: Grad i naše ulice biće čistije uz pomoć građana

Mica Milakov

U Pančevu takmičenje u karateu 13. i 14. septembra u okviru prve “Školarijade”

Bojana Kecic

Vučić: Ponosan sam i srećan! Mi smo zemlja koja gleda u budućnost!

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija