25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

SRAMNO ! Direktorka ED Pančevo preti radnicima zbog podrške Predsedniku Srbije

Dragana Zečević direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo najavila je odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Istorijski, jer je Vučić prvi predsednik Srbije koji je posetio Belu Crkvu.

Zečević, koja se često bahati na Zlatiboru, najavila je da će ovih dana, zbog podrške Vučiću, čak pet radnika iz Bele Crkve, po kazni, morati svakodnevno na posao da putuje u Vršac ili Kovin, gde preti da će da ih premestiti. Ona je čak poslala svoje “čauše” da fotografišu ovu petoricu radnika koji podržavaju politiku predsednika Srbije.

Ovo nije samo odmazda prema radnicima, nego i kazna za Belu Crkvu, jer bi premeštajem petorice radnika radna jedinica EPS bila prepolovljena i praktično ugašena, što je za opštinu sa preko 8.000 brojila ozbiljan problem.

Zečevićka ne može da podnese činjenicu da su Belocrkvani u ogromnom broju dočekali Vučića. Slične pretnje dobijali su i radnici ED u Pančevu, koji su rekli da će podržati Predsednikovu kampanju “Budućnost Srbije”.

Za razliku od ove petorice vrednih radnika iz Bele Crkve, postoje i drugi, kojima Dragana Zečević daje podršku, promoviše ih i podstiče da se angažuju u malobrojnim protestima opozicije i da budu među grlatijima u uzvikivanju pogrdnih parola i poziva na nasilje.

Dragana Zečević je kadar bivše gradonačelnice Pančeva Vesne Martinović iz Demokratske stranke, koja je bila poznata po stranačkom zapošljavanju i progonu političkih neistomišljenika, u danima kada je pančevačka privreda potpuno devastirana. Zečevićku je, kao politički “kadar”, nasledila i njome upravlja Marinika Tepić.

Related posts

Predsednik Vučić razgovarao sa Borelom, i o specijalnom izaslaniku EU

Zorana Stekovic

Zdravlje Omoljičana kao i u drugim mestima

Jasmina Petkovic

Danas kreće isplata prvog minimalca za milion zaposlenih

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija