27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Mihajlovićeva: Novi investicioni ciklus vredan 5 milijardi evra

Ove godine Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture počelo je izgradnju stanova za snage bezbednosti. Takođe 2019. je godina kad se kreće i sa novim investicionim ciklusom vrednim 5 milijardi evra.

Sa 2019. godinom počinju novi planovi i novi investicioni ciklus za Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Ministarka Zorana Mihajlović kaže da će 5 milijardi evra biti uloženo u mnoge projekte, ali je napomenula da ovo ne bi bilo moguće da se u prethodnih nekoliko godina država i vlada nisu pozabavili budžetom. Da on nije stabilan, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Ove godine je počela i izgradnja stanova u Nišu i Vranju za snage bezbednosti. Do sada je izgrađeno oko 400 stanova i to mora biti završeno za godinu dana. Važno je da su to stanovi napravljeni po svetskim standardima, Prema rečima Mihajlovićeve ovo je samo početak, jer je plan da se ovaj projekat realizuje i u Kragujevcu, Kraljevu, Beogradu, Novom Sadu i Sremska Mitrovica.

Svi projekti su bitni za Srbiju i zbog toga što na njima moraju da budu upošljene i domaće kompanije.

Related posts

Predsednik Vučić čestitao Dan medicinskih sestara: Hvala vam na svemu

Zorana Stekovic

Večeras od 21 sat gosti emisije Hit Tvit na TV Pink predsednik Vučić, doktor Nestorović i novinar Marić

Jasmina Petkovic

KK “Tamiš” u subotu protiv kragujevačkog “Radničkog”

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija