19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Tepićeva davala budžetski novac renoviranje privatne kuće prijatelja?

Preletačica Marinika Tepić dala je novac iz pokrajinske kase kroz projekat ” Seks za početnike” za renoviranje kuće Dušana Jakovljeva, njenog tadašnjeg partijskog kolege i tada visokog funkcionera LSV-a.

    Udruženje “SKASKA” koje je sprovelo ovaj projekat registrovano je na adresu Dušana Jakovljeva. Činjenica je da je oko 220 hiljada dinara potrošeno za renoviranje prostorija udruženja – tj kuće Dušana Jakovljeva.

    Postoje ozbiljne sumnje da je Tepićeva sve ovo znala , čak i činjenicu da su od novca koji je stizao iz pokrajine – oko 220 hiljada dinara potrošili na renoviranje prostorija udruženja, odnosno privatne kuće Dušana Jakovljeva. Ovo nije prvi put da preletačica Marinika Tepić deli novac udruženjima koja su registrovana na privatne kuće.

    U dokumentima koje posedujemo Tepićeva je delila novac organizaciji koja se fiktivno vodila u tom periodu na izvesnu Tanju Tabački, a da su iza udruženja “SKASKA” stoji Dušan Jakovljev sa svojom porodicom, posebno sinom Andrejem. Članovima LSV-a, partije u kojoj je tada bila i Tepićeva. Ova nevladina organizacija osnovana je 2014 godine izgleda upravo sa ciljema da “izvuče” novac građana Vojvodine odnosno Srbije . Ubrzo nakon njenog osnivanja udruženje dobija prva sredstva za sporan projekat.

Srećom dolaskom nove pokrajinske administracije prestalo se sa tom praksom pa je na kontu “SKASKA” u 2017 godini bilo 0 dinara.

Da podsetimo “Seks za početnike“ građane je koštao neverovatnih 6,7 miliona dinara.

    Marinika Tepić preletačica, je tada bila član LSV pa je posle toga promenila mnogo partija .

Related posts

Otvoren 18. međunarodni festival pevačkih grupa „Etno glas“

Nikola Toadjer

’’JA PLIVAM, A TI!’’ 

Mica Milakov

Vučić u nedelju u Berlinu, susret s Merkelovom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija