26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Glogonjci oduševljeni jučerašnjim Vučićevim gestom

Prilikom obilaska Južnog Banata, predsednik Srbije iznenadio je meštane Glogonja, kada je svratio u lokalnu prodavnicu. Tog dana prodavačica u diskontu nije očekivala da će uslužiti baš predsenika države.

I bilo bi to uobičajno popodne za Glogonjce da tog 10- februara nije svratio, ni manje ni više,  predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Putujući iz Opova ka Banatskom Novom Selu, hteo je da se osveži, pa je predsednikova kolona stala kod obližnjeg diskonta.

Jasmina Trajković nije jedina osoba koja je ostala bez teksta i u čudu kada je predsednik Vučić ušao u diskont Stoilković. Vlasnica Sonja Stoilković  se sa suprugom Marjanom bavi preduzentničkim poslom već 20 godina. Do sada, kako kaže, nije bila privilegovana da upozna predsednika, a kamoli da on pazari u njenoj prodavnici.

Meštani Glogonja , kako kažu, počastvovani su što je predsednik zastao baš u njihovom selu. Neki od njih i tvrde da za njihovog veka nijedan predsednik nije boravio u Glogonju, pa ni na 10 minuta.

 Mi smo meštane Glogonja ostavili da podele svoje utiske, jer su se tek sada slegli utisci i pojedini meštani poverovali da je njihov Glogonj posetio prvi čovek države, predsednik Aleksandar Vučić.

Related posts

Šta radi sudija Ustavnog suda u društvu prevaranta iz Vršca?

Jasmina Petkovic

Počelo asfaltiranje u Barandi, Sefkerinu i Sakulama

Jasmina Petkovic

Usvojen program rada Skupštine grada Pančeva za 2019.

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija