1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS U JUŽNOM BANATU !

Predsednik Aleksandar Vučić danas u okviru kampanje “Budućnost Srbije” obilazi Južni Banat.

Svoju posetu kreće iz Opova gde će obići Zdravstvenu ambulantu Opovo. Nakon toga predsednik će obići deo izgrađenog puta Opovo – Debeljača. U Banatskom novom selu predsednik će obići poljoprivredno gazdinstva porodice Maksimović gde će i razgovorati sa poljoprivrednicima.

U Vršcu, predsednik Aleksandar Vučić obilazi  HITeam d.o.o. – IT kompanije, zatim postrojenje za preradu pijaće vode za grad Vršac i okolna naseljena mesta. U Vršcu će obići školski centar ,,Nikola Tesla“.

U kovinu, predsednik Aleksandar Vučić obilazi fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Danube“, zatim Ustanovu za sport – Kovin. Održaće i sastanak sa sportistima Južnobanatskog okruga.

Kada je u pitanju Pančevo, Vučić kreće iz fabrike aviona “Utva doo”. Potom obilazi završne radove u Opštoj bolnici i na kraju, u 17 časova obratiće se građanima Pančeva na platou ispred Gradske uprave. Pored njega govoriće predsednica Vlade Republike Srbije Ane Brnabić i predsednik Pokrajinske Vlade Igora Mirovića građanima.

Related posts

U bolnici u Pančevu leči se 237 pacijenata, lekari pozivaju na pridržavanje mera

Vanja Vićentić

PRIVREMENO BEZ GREJANJA ZGRADE 17 I 19 U ULICI RUĐER BOŠKOVIĆ

Aleksandra Miloševska

“Pantransport” ima novi red vožnje

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija