5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Oko 2 hiljade građana dočekalo predsednika Vučića i u Kovinu

Predsednika su ispred fabrike pečuraka, dela indonežanske “Bawazir Group”, koja je u Kovinu otvoren 2016. godine, sačekali generalni direktor “Delta Danube” Sunil Mamgain, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i radnici. Posle obilaska fabrike i razgovora sa radnicima, predsednik se uputio u obilazak Ustanove za sport u Kovinu gde je imao sastanak sa sportistima iz Južnobanatskog okruga. Na toj lokaciji ga je sačekao veliki broj građana kojima se predsednik Aleksandar Vučić obratio :

 

“Hvala vam što ste došli u ovolikom broju, i da vas je 20 puta manje hvala vam što razumete i shvatate našu politiku. Pored ZF dovešćemo još investitora za Južni Banat . Izgradićemo put Pančevo – Vršac koji je bitan zbog rumunske granice i Temišvara, a vama građanima Kovina će posebno značiti – rekao je Vučić.

“Znate u kakvom smo ambisu bili 2012.godine i šta su nam ostavili. A sada u državnoj kasi imamo suficit, višak i nastavićemo da radimo još bolje. Svedoci ste da imamo dosta izazova kada je u pitanju Kosovo, ali mi za razliku od onih u čije vreme su Kosovo i Crna Gora proglasile nezavisnost, čuvamo i čuvaćemo naše ljude i teritoriju. Hoćemo da imate zemlju na koju ste ponosni i da vam poručim , nemojte da se sekirate kada vidite i čujete za neke proteste.. Bilo je troje ljudi koji su se nešto bunili, pa su mi i na kraju i oni aplaudirali… Ne brinite , politika vešala i mržnje nikada neće pobediti politiku rada i bolje budućnosti i zbog toga Kovin i Srbija biće još bolja mesta za život” – poručio je predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se okupljenim građanima u Kovinu.

Related posts

Šumski put kod Glogonja za lakši rad i bogatiju turističku ponudu

Nikoleta Dragaš

Veće usvojilo izmene poslovanja JKP iz Dolova i Jabuke

Jasmina Petkovic

Počela ograničena zabrana kretanja građana do utorka u 5 časova

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija