26. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Oko 2 hiljade građana dočekalo predsednika Vučića i u Kovinu

Predsednika su ispred fabrike pečuraka, dela indonežanske “Bawazir Group”, koja je u Kovinu otvoren 2016. godine, sačekali generalni direktor “Delta Danube” Sunil Mamgain, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i radnici. Posle obilaska fabrike i razgovora sa radnicima, predsednik se uputio u obilazak Ustanove za sport u Kovinu gde je imao sastanak sa sportistima iz Južnobanatskog okruga. Na toj lokaciji ga je sačekao veliki broj građana kojima se predsednik Aleksandar Vučić obratio :

 

“Hvala vam što ste došli u ovolikom broju, i da vas je 20 puta manje hvala vam što razumete i shvatate našu politiku. Pored ZF dovešćemo još investitora za Južni Banat . Izgradićemo put Pančevo – Vršac koji je bitan zbog rumunske granice i Temišvara, a vama građanima Kovina će posebno značiti – rekao je Vučić.

“Znate u kakvom smo ambisu bili 2012.godine i šta su nam ostavili. A sada u državnoj kasi imamo suficit, višak i nastavićemo da radimo još bolje. Svedoci ste da imamo dosta izazova kada je u pitanju Kosovo, ali mi za razliku od onih u čije vreme su Kosovo i Crna Gora proglasile nezavisnost, čuvamo i čuvaćemo naše ljude i teritoriju. Hoćemo da imate zemlju na koju ste ponosni i da vam poručim , nemojte da se sekirate kada vidite i čujete za neke proteste.. Bilo je troje ljudi koji su se nešto bunili, pa su mi i na kraju i oni aplaudirali… Ne brinite , politika vešala i mržnje nikada neće pobediti politiku rada i bolje budućnosti i zbog toga Kovin i Srbija biće još bolja mesta za život” – poručio je predsednik Aleksandar Vučić, obraćajući se okupljenim građanima u Kovinu.

Related posts

Predsednik opštine Opovo Miloš Markov obišao poljoprivredno gazdinstvo porodice Kreculj

Bojana Kecic

Milakov za Pink: Postao sam meta Marinike Tepić jer već godinu dana RASKRINKAVAM NJENE AFERE

Nikoleta Dragaš

Skener do kraja godine

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija