15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

EKSKLUZIVNO : RTV Pančevo saznaje šta će predsednik Vučić posetiti u južnom Banatu. Uskoro program za Pančevo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu južnom Banatu započeće u Opovu, gde će obići Dom zdravlja ispred kojeg će razgovarati sa građanima.

Predsednik Vučić će potom obići trasu puta dugog 12 kilometara koji spaja opštine Opovo i Kovačicu, što je jedna od najvećih investicija u ovom delu južnog Banata.

Potom će u Banatskom Novom Selu posetiti jedno poljoprivredno domaćinstvo.Predsednik Vučić će se potom uputiti ka Vršcu, gde će u Tehnološkom parku posetiti DATA centar i proizvodno-poslovni objekat za proizvodnju informatičke opreme kompanije E–Smart Systems.

Vučić će posetiti i postrojenje JKP “Drugi oktobar” za preradu pijaće vode u Pavlišu, a onda će obići i vodotok potoka Mesić, čije uređenje napokon započinje, posle više decenija najavljivanja.

Posetu Vršcu predsednik Vučić će nastaviti u Školskom centru “Nikola Tesla”, posle čega će se susresti sa građanima.

U Beloj Crkvi predsednik Vučić posetiće Specijalnu bolnicu za plućne bolesti “Dr Budislav Babić”,gde će razgovarati sa građanima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje “Budućnost Srbije” u Južnobanatskom okrugu, posetiće novoizgrađenu Fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka “Delta Danube” i Halu za male sportove koju su Kovinci u potpunosti izgradili sopstvenim sredstvima.

Indonežanska firma “Delta Danube” uložila je četiri miliona evra do sada, a u toku je proširenje, duplira se kapacitet fabrike. Očekuje se da radovi budu gotovi do maja ove godine, kada će, pored postojeći 220, biti otvoreno još 50 novih radnih mesta.

Hala za male sportove, u kojoj su objedinjeni Sportski savez opštine Kovini Sportska ustanova, u svom kompleksu ima salu za stoni tenis, borilačke veštine, kardio vežbe, šah, teretanu… Izgradnja Hale za male sportove započeta je 2016. godine. Investicija je bila vredna 47 miliona dinara, što je opština Kovin finansirala iz sopstvenog budžeta.

Detalje posete predsednika Aleksandra Vučića Pančevu, sedištu Južnobanatskog regiona, objavićemo uskoro.

Related posts

Otvoren 18. međunarodni festival pevačkih grupa „Etno glas“

Nikola Toadjer

Smanjen pritisak vode u Dolovu u subotu

Zorana Stekovic

Brnabić: Korona, tokom jula, nije iznenadila samo SRB, već ceo svet

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija