2. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Analitičari o poseti predsednika Vučića Južnom Banatu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kreće danas u Aleksincu u kampanju “Budućnost Srbije” u okivu koje će obići sve Opštine i Okruge u našoj državi. Politički analitičar Dragoljub Andjelković, u izjavi za regionalnu RTV Pančevo, poručio je da je nova vlast, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, posebno obratila pažnju na Južni Banat koji je do 2012. godine bio potpuno devastiran i upropašćen.

Prema rečima Dragoljuba Anđelkovića, političkog analitičara, 2012. godine, država i nova vlast su formirali potpuno nov pristup kada je u pitanju Južni Banat, ali i cela Srbija, koji su do tad bili taoci politike bivšeg režima. Prema njegovim rečima, nekadašnja vlast na čelu sa DS, koja je deo Saveza za Srbiju, potpuno je devastirala sve okruge u Srbiji, posebno Južni Banat.

Političkim diskontinutetom od 2012 godine, sprska vlast naravila je potpuno nov i drugačiji pristup. Prema novom planu i agendi u Srbiji više nema regiona koji će biti talac nebrige i nezainteresovanosti. To je ono što predsednika Aleksandra Vučića razlikuje od drugih. naglašava Anđelković. On će, kako je najavljeno, u narednih mesec dana razgovarati sa građanima direktno. Kampanja “Budućnost Srbije” ima za cilj da se stanovništvu predstavi šta je sve do sada urađeno i šta će se uraditi.

Anđelković je rekao da su sprskim političarima “usta puna evropske tradicije”, a da se sve to u suštini vodi na “salonsku priču”. “Vučić je prvi koji se vratio toj tradiciji i koji se ne libi se da ide među narod kako bi čuo ideje i direktno razgovarao o onome što je urađeno” kaže Anđelković.

Related posts

Veće plate radnicima ATP-a

Nikoleta Dragaš

U Vršcu vakcinisani svi prijavljeni

Katarina Popović

Zelenovićevi ljudi nastavljaju sa bahatošću: Radniku uručen otkaz zbog političkog opredeljenja!

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija