1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Preventivni pregled u Starčevu

Preventivni centrar Doma zdravlja organizovao je još jednu akciju preventivnih pregleda, ovoga puta za stanovnike Starčeva. Veliki broj ljudi došao je da proveri svoje zdravlje, uradi najosnovnije analize i dobije savet od lekara.

U MZ Starčevo okupio se veliki broj meštana kako bi u okviru akcije preventivnih pregleda proverili holesterol, trigliceride, šećer, ali i kako bi utvrdili da li postoje i koji su faktori rizika, koliki im je krvni pritisak i bodi-mas indeks.

Predsednica izvršnog odbora MZ Starčevo Vesna Radosavljević kaže da su ovi pregledi veoma značajni za meštane Starčeva, jer na brz način mogu da provere svoje zdravlje.

U pančevačkom Domu zdravlja ističu da će nastaviti s akcijama preventivnih pregleda kako bi omogućili što većem broju pacijenata da bez zakazivanja i čekanja urade najosnovnije laboratorijske analize i dobiju savete od lekara.

Related posts

VUČIĆ POVODOM IZGRADNJE MORAVSKOG KORIDORA: Gradimo autoput za bolju budućnost cele Srbije!

Zorana Stekovic

Vučić i Hodžis o situaciji u JIE,problemima u dijalogu sa Prištinom

Zorana Stekovic

Putin potpisao dekret, Vučiću orden Aleksandra Nevskog

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija