14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Haos na protestima! Đilasove pristalice fizički napale grupu Marks 21,lideri opozicije postavili vešala na Terazijama!

Posle sukoba koji je Dragan Đilas izazvao sa svojim pristalicama na prošlom protestu opozicije, kada je psovao majku i na najbrutalniji način vređao studente i pripadnike grupe Marks 21,  tokom večerašnjeg protesta Đilasove pristalice napale su levičarsku grupu Marks 21. Posle verbalne rasprave došlo je I do fizičkog nasilja, guranja i komešanja, pa je reagovalo i obezbeđenje. Tako se pokazuje tačnim ono na šta su ranije upozoravali analitičari da protesti ujedinjuju toliko različite političke i društvene grupe da netrpeljivost polako izlazi na videlo, večeras I kroz upotrebu nasilja. Pogledajte kako je to izgledalo na našem centralnom klipu….

 

Osim nasilja i tuča koje su, kako ste mogli videti, obeležile protest, večerašnje okupljanje epitete morbidnog I skandaloznog dobija I zbog još jednog monstuoznog detalja. Naime, kao što možete videti na fotografijama, sledbenici Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića na Terazije su postavili vešala, ista onakva na kojima su 1941. za vreme nacističke okupacije Nemci vešali Srbe. Kao što su za vreme II svetskog rata Beograđani sa užasom čitavog aprila posmatrali tela kako vise sa bandera u centru grada, opozicioni lideri učinili su da se I Beograđani ove 2019 godine osećaju nebezbednim zbog nasilja kakvo su prema Srbima sprovodili još jedino nacisti tokom okupacije zemlje.

Kao što se ne slažu na ulici, tako je sve očiglednije da se stranake u koaliciji Saveza za Srbiju ne podnose ni između četiri zida. Tako je istaknuta članica DSa Gordana Čomić, komentarišući program koalicionih partnera iz Dveri doslovce napisala…”To se zove nacional-socijalizam I nema veze sa demokratijom”, jasno aludirajući da Dveri koketiraju sa ideologijom čije je tvorac Adolf Hitler. Na primedbe tviteraša da je sa njima u koaliciji , Čomićeva je kratko odgovorila…”Bogme ne…”, jasno stavljajući do znanja da mnogi članovi DSa, ali I drugih stranaka Đilasovog I Jeremićevog Saveza za Srbiju ne mogu da pređu preko činjenice da su na istoj strani sa Boškom Obradovićem.

Related posts

SNS Pančevo čestitao Badnji dan i Božić

Mica Milakov

Udario kolima “Dva bela medveda” i pobegao

Mica Milakov

Vučić uputio telegram saučešća porodici Aleksandra Sanje Ilića

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija