20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Servisna informacija Vesti

AMSS: Polise osiguranja na tehničkim pregledima kao i do sada

Povodom natpisa u pojedinim medijima, a u vezi sa temom prodaje polisa osiguranja na tehničkim pregledima, AMSS obaveštava sve svoje članove i ostale vozače u Srbiji da će na svim tehničkim pregledima AMSS, uključujući i naše partnere, biti omogućena prodaja polisa kao i do sada, tako da svim članovima AMSS,  kao i ostalim vozačima u Srbiji, neće biti potreban “slobodan dan”, kako pojedinci navode, da bi registrovali svoje vozilo. Naprotiv, trebaće kao i do sada 30-ak minuta da završe kompletnu registraciju vozila na svim tehničkim pregledima AMSS.

Tehnički pregledi koji se vode isključivo ekonomskim interesom, ubeđeni smo, predstavljaju manjinu u Srbiji. Osnovni cilj tehničkog pregleda je ispravno vozilo u saobraćaju, a konkurentnost koja je više nego izražena u ovoj oblasti (preko 1200 registrovanih tehničkih pregleda), sigurni smo, doprineće nižoj ceni i boljoj usluzi na tehničkom pregledu.

AMSS razume poslovnu odluku određenih kolega da ubuduće neće prodavati polise osiguranja, ali smo isto tako ubeđeni da će takvom odlukom postati apsolutno nekonkurentni i da će takva odluka, ako je uopšte bude, biti kratkoročna.

Takođe, apelujemo na medije da ne prenose stavove pojedinih kolega kao generalne i jedinstvene, naprotiv to su stavovi nekolicine tehničkih pregleda, a nadamo se da će mediji koji su objavljivali ovakve tekstove, obavestiti javnost o tome od kada i koji tehnički pregledi “neće izdavati polise osiguranja”, i tako dati korisnu informaciju vozačima u Srbiji da na tim mestima nije moguće produžiti kompletnu registraciju, kako ne bi gubili vreme posećujući ih, umesto da se stvara neosnovana nervoza kod vozača.

Sve informacije o tehničkim pregledima AMSS mozete dobiti na sajtu www.amss.org.rs ili na broj 1987, gde takođe možete i zakazati vaš tehnički pregled.

 

Related posts

Brnabić: Za proteste uvek ima vremena, za borbu protiv koronavirusa ga više nema!

Nikola Toadjer

Nagrade najboljim pripadnicima Sektora bezbednosti i odbrane

Nikoleta Dragaš

SNS Novi Bečej odneo ubedljivo pobedu na izborima za Savet mesne zajednice Novi Bečej i Kuman

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija