6. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Savina škola obeležila svoj dan

Osnovna škola “Sveti Sava” obeležila je Dan škole priredbom u Kulturnom centru. U nedelju na dan Svetog Save rezan je kolač u istoimenoj crkvi na Misi, dok je cela prethodna nedelja protekla u znaku Dana škole, priređivanjem raznih aktivnosti.

Učešće učenika u priredbi povodom Dana škole bio je nemerljiv. Svojim glasom i raskošnim talentom mlade dame i gospoda ulepšali su veče prisutnima.

Bilo je delova predstave koje su učenice lakše savladali, ali je bilo i onih težih. Na kraju je sve ispalo kako je i planirano.

Ove godine Osnovna škola “Sveti Sava”obeležila je Dan škole na malo drugačiji način. Osim što je priredba duže trajala, nastavnici su želeli da iskoriste potencijale i nadarenost učenika, te da naprave priredbu za pamćenje. Ovog puta, kako je rekla direktorka škole , Marija Poljak, izašli su iz škole i ovaj bitan datum obeležili u Kulturnom centru.

Cela protekla nedelja prošla je u obeležavanju Dana škole. Osim sportskih aktivnosti, održan je i Festival nauke, Sajam zanimanja Proslava je nastavljena i u nedelju, na dan Svetog Save.

Related posts

Vulin: Ulažemo u obuke da sprečimo trgovinu narkoticima

Vanja Vićentić

Advokat Nazarčić i “Danas” potvrdili političku zloupotrebu Višeg suda u Pančevu

Mica Milakov

Železničar do pobede golom Mirkova

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija