20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

VANREDNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Uhapšen član Glavnog odbora SNS zbog napada na novinara u Grockoj!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za medije saopštio je da je policija uhapsila predsednika opštine Grocka i člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dragoljuba Simonovića zbog napada na novinara Milana Jovanovića.

 Srbija će biti pravno uređena zemlja.

Obezbediće pravnu sigurnost za sve svoje građane, bez obzira na versku, nacionalnu ili političku pripadnost. Želim da vas obavestim da je policija danas uhapsila i zadržala Simonović Dragoljuba predsednika opštine Grocka i člana glavnog odbora SNS.

Ovo je poruka svima da partijska knjižica nikoga neće zaštititi od odgvornosti. Pred zakonom će svi biti jednaki – saopštio je predsednik Vučić.

Predsednik je nakon toga ist

akao da Srbija napreduje iz dana u dan i da je postala pouzdan partner svima.

Uspeli smo posled

njih nekoliko godina da postanemo pouzdan partner i saveznik važnim zemljama u svetu i da vratimo ugled Srbije u svetu. Uspeli smo da u prethodnom periodu naša zemlja bude privlačnija od svih zemalja u regionu kada je reč o stranim investitorima – rekao je Vučić na početku obraćanja.

Uspeli smo da Srbiju vratimo u igru i da Srbija bude činilac koji se pita! Srbijom ne vladaju otuđeni centri moći, ni tajkuni, ni strane ambasade. Narod je utoka vlasti, i narod na slobodnim izborima

donosi odluku – jasan je bio predsednik.

– Moja poruka svima jeste da partijska knjižica neće nikome služiti kao olakšavajuća okolnost. Novinari će biti zaštićeni. Ovo je poruka sve u Srbijii da nasilje nikome neće biti dozvoljeno i to je odlučna poruka države – rekao je predsednik.

On je dodao da više neće biti povlašćenih političara, ni iz sadašnje vlasti, ali ni iz prethodne.

Ovo danas pokazuje svu našu odlučnost. Ovim šaljemo signal u svetu da je Srbija sigurna zemlja. Naš je posao da kaznimo i počinioce i nalogodavce. Posvetićemo se pravdi i vraćanju kontrole u ruke naroda da ljudi mogu da osete i vide da se neko bori za njih i da niko ne može da bude bahat da im preti, ranjava, tuče bez obzira na to kojoj političkoj partiji pripada.

Izvor: Informer.rs

Related posts

Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja

Mirjana Popović

VUČIĆ SE OBRATIO PUTINU! Predsednik Srbije uputio pismo RUSKOM LIDERU!

Zorana Stekovic

“Ethno.com” u subotu i nedelju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija