12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Festival nauke u OŠ “Sveti Sava”

Svetosavski dani u pančevačkoj osnovnoj školi koja nosi ime prvog srpskog prosvetitelja, obeležavaju se svake godine nizom aktivnosti. Festival nauke u OŠ „Sveti Sava“ je manifestacija koja se organizuje dve decenije i po nepisanom pravilu nailazi na veliko interesovanje učenika ne samo ove obrazovne ustanove već i iz drugih škola koji rado dolaze da vide eksperimente.

U susret 27. januaru i  školskoj slavi „Sveti Sava“ učenici viših razreda demonstrirali su jedni drugima stečeno znanje na tradicionalnom Festivalu nauke u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Cilj Festivala nauke koji se u OŠ “Sveti Sava” organizuje već dve decenije jeste promocija obrazovanja, prevashodno prirodnih nauka.

Eksperimente na Festivalu nauke, mlađim drugarima ali i vršnjacima uglavnom prezentuju učenici od petog do osmog razreda.

Festival nauke, jedinstvenu promociju obrazovanja  kroz zabavu, interakciju i druženje, kolektiv OŠ „Sveti Sava“ sa svojim učenicima u Pančevu organizuje već dvadeset godina.

Related posts

Novi kotao za efikasnije i sigurnije grejanje

Jasmina Petkovic

Godišnjica ubistva Zorana Đinđića

Aleksandra Miloševska

Cipras izrazio saučešće Vučiću povodom smrti patrijarha

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija