21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Zimska služba spremno dočekala nov sneg

Nove snežne padavine   donele su dosta posla Zimskoj službi, koja se ponovo nalazi u četvrtom stepenu dežurstva. Čiste se ulice prvog prioriteta, bace so kako ne bi došlo do zaleđivanja. Na opštinske puteva baca se so i rizla. Kažu da su spremni za nove padavine koji nas očekuje tokom narednih dana.

Metereolozi najavlju da će sneg koji je noćas počeo da pada, padati sve do subote prepodne. Nove padavine otažavaju funkcionisanje saobraćaja, ali u Zimskoj službi se trude da nema zastoja na putevima. Čiste se ulice prvog i drugog prioriteta. Neophodna je opreznost u saobraćaju.

Prema rečima Bojadžievskog, Zimska služba je pripremila puteve za padavine.

Radnici i mehanizacija JKP Higijene i Zelenila su takođe na terenu i rade na ukljanjnju snega. Direktor JKP „Zelenilo“ Danilo Bjelica izjavio je za regionalnu RTV Pančevo da je više od 60 radnika ovog preduzeća danas na terenu. Čiste se pijaca, buvljak, groblje, Narodna bašta i park u centru grada.Jedna ekipa Zelenila sa kamionom obilazi grad i uklanja granje koje je palo, dok radnici u parku tresu sneg sa grana kako bi se smanjilo opterećenje i sprečio lom kakav je bio krajem prošle godine.

Prema izgledima vremena, do 31. januara, u petak i subotu oblačno sa snegom. Više padavina se očekuje u petak uveče i tokom noći ka suboti uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

 

 

Related posts

Vršac: Đacima prvacima uručeni saobraćajni paketi

Nikoleta Dragaš

Čestitka predsednika Srbije povodom Dana Kopnene vojske

Nikoleta Dragaš

PS čestitao nacionalni praznik NR Kine

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija