9. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

KOMNET osuđuje iživljavanja na društvenim mrežama

Udruženje KOMNET saopštava da je u proteklih nekoliko meseci postala moda da se određeni ljudi iživljavaju na društvenim mrežama, tako što ne prestaju da koriste jednu te istu reč u opisivanju naših koleginica novinarki, ne prestaju da siluju, linčuju, ubijaju. Mi iz Udruženja elektronskih medija „ComNet“ možemo svakodnevno da kopiramo sopstvena saopštenja i osude koje smo već nekoliko puta uputili javnosti, stoji u saopštenju.

Takvo ponašanje je u samom startu izazvalo gađenje i prevazišlo svaki okvir smislenog i ljudskog, a sad već konstantnim, monotonim, neinovativnim ponavljanjem postaje apsolutno apsurdno. Najlepše se zahvaljujemo svima koji su stali u odbranu naših kolega i svima koji osuđuju ovakvo ponašanje, ali same reči osude nisu dovoljne. Molimo naše kolege novinare da tuže osobe koje ih proganjaju i ugrožavaju im sigurnost, a nadležne organe molimo da sprovedu pravdu i osude ovakvo ponašanje, saopštava ovo udruženje.

Related posts

Predsednik Vučić: Nismo otirač o koji drugi mogu da obrišu noge

Jasmina Petkovic

SNS Šabac: Zelenović nezakonito prikupio potpise sugrađana

Nikoleta Dragaš

PS: Peti oktobar je dan nacionalnog poraza i početak vladavine najgorih

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija