17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vladanka Malović pozvala na osudu nasilja opozicije

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST/ 21.01.2019.

 

Vladanka Malović

član Predsedništva Srpske napredne stranke

 

 

Pitam predstavnike svih nadležnih organa i institucija šta treba da se dogodi da bi se njihova visočanstva oglasila i nedvosmisleno osudila svakodnevno nasilje predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza?

 

Da li je, uvažena gospodo, iz svih oblasti društvenog života, vama onako baš po meri kada predstavnici ovog istog saveza predsednika Srbije nazivaju Adolfom Hitlerom, kao što je to večeras uradio Sergej Trifunović, ili kada na najbolesniji način prete njegovoj maloletnoj ćerki?

 

Da li je, uvažena gospodo, koji se borite za poštovanje Ustava, zakona… vama simpatično kada predstavnici ovog saveza pozivaju da se predsednica Vlade siluje, ili kada predsednicu Skupštine fizički napadaju i nazivaju „fuksom“?

 

Da li je svima vama, dušebrižnicima, koji se toliko brinete za poštovanja ljudskih prava, normalno kada se novinarke prebijaju i nazivaju „kurvetinama“ od strane, gle čuda, predstavnika istog tog saveza?

 

Po kojim vi to merilima ocenjujete ko zaslužuje vašu pažnju i reakciju da bude zaštićen, i otkad se to, uvažena gospodo, oni koji fizički ugrožavaju, prete i psuju nečiju „pedersku majku“ izjednačavaju sa njihovim žrtvama i unapred aboliraju od svake sankcije?

 

Da li ste, uvažena gospodo, ogluveli ili oslepeli pa ne čujete i ne vidite svakodnevne izlive nasilja i mržnje ili se baš toliko plašite „batine“ Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića?

 

Related posts

SKUPŠTINA: Popis stanovništva od 1. do 31. oktobra

Katarina Popović

Predsednik Vučić uputio poruku povodom smrti Ivana Tasovca

Ivana Bogdanovski

Predsednik Vučić na kineskom potvrdio posetu Kini u aprilu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija