19. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

S. Telegraf: Sramni postupci Trifunovića direktan napad na slobodu medija

Sergej Trifunović nastavio da vređa žene.Novinarku Srpskog telegrafa nazvao kurvom., Sramni postupci Trifunovića direktan su napad na slobodu medija, kaže glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević.

Redakcija Srpskog telegrafa saopštila da je glumac i kandidata za predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića prostački uvredio novinarku tog lista Ivanu Žigić.

„On je na Tviter nalogu novinarku nazvao kurvom, i to samo zato što je zatražila komentar na pisanje Biljane Srbljanović. Pre same prizemne uvrede, objavio je na Tviteru i broj mobilnog telefona novinarke“, navedeno je u saopštenju.

Uz najoštriju osudu takvog ponašanje, redakcija Srpskog telegrafa apelovala je na javnost i strukovna udruženja da osude ovaj napad na njihovu novinarku.

Sramni napadi na novinarku Srpskog telegrfa Ivanu Žigić pokazuju visok stepen primitivizma Sergeja Trifunovića kaže glavni i odgovorni urednik ovog lista Milan Lađević.

Dodaje da Trifunoviću ovo nije  pri put da vređa žene nazivajući ih pogrdnim imenima.  Javnost mora da osudi ovakvo sramno ponašanje Sergeja Trifunovića jer  ko jednom  uvredi žene učiniće to opet poručuje  Lađević i ističe da su ovakvi postupci Trifunovića direktan napad na slobodu medija.

Nervoza koja vlada među pripadnicima Saveza za Srbiju rezultat je lošeg rejtinga koji imaju u narodu kaže Lađević i dodaje da ga ne čude napadi Dragana Đilasa  na studente jer je on već poznat kao nasilnik.

Related posts

Brojke i dalje rastu, još 1.688 novih slučajeva korona virusa

Vanja Vićentić

Treća faza dezinfekcije opovačkih ulica

Nikoleta Dragaš

Ministar Nedimović obilazi Alibunar

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija