12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti

RTV Pančevo najoštrije osuđuje nove bljuvotine Sergeja Trifunovića na društvenim mrežama

Menadžment naše kuće, Regionalne RTV Pančevo najoštrije osudjuje ono što radi Sergej Trifunović na društvenim mrežama, ističući kandidaturu za najvećeg prostaka i šljama na opozocionoj političkoj sceni Srbije gde ima veliku konkurenciju u Draganu Đilasu, Bošku Obradoviću, Vuku Jeremiću i ostaloj sviti u SzS.
Sergej Trifunović je zreo za ozbiljno medicinsko posmatranje, što potvrđuju njegovi ogavni statusi na tviteru protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića kojeg je nazvao Hitlerom, a naše koleginicu Ivanu Vučićević, direktorku i glavnu i odgovornu urednicu Studija B, uvredio je twitom “Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kada je bila fuksa”. Ovo nije prvi put da Sergej Trifunović, propali glumac i narkoman, preti novinarkama i ženama.
Trifunović je današnjim izlivom prostačkih tvitova, u ko zna kom “psihološkom stanju”, pokazao još jednom pravo lice srpske opozicije koja se nametnula kao politička opcija sa stubovima programa koji se zasnivaju na brutalnom vređanju, tuči, omalovažavanju, pretnjama, prostakluku i pozivima na nasilje..
Menadžment Regionalne RTV Pančevo ponavlja da se mi nikada nećemo bojati da ukažemo na ovakve napade na novinarke i profesiju, na porodično i političko nasilje u kojem su učestvovali Dragan Đilas i Boško Obradović, da razotkrijemo koruptivne afere Vuka Jeremića, mahinacije i malverzacije fondacije koju vodi osvedočeni prostak Sergej Trifunović.

Related posts

Završeni radovi na jednom delu pijace u Debeljači

Nikoleta Dragaš

Vakcinacija bez zakazivanja u Banatskom Novom Selu

Jasmina Petkovic

Odložena poseta Lavrova, Rusija će pomoći Srbiji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija