26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Mladi Miloš Mihajlović, simbol vere i hrabrosti

Miloš Mihajlović prvi je ove godine doplivao na Bogojavljanje do Časnog krsta. Ovaj mladi Pančevac još uvek nije svestana uspeha koji je ostvario, ali je izuzetno ponosan na sve koji su bili hrabri i plivali u januarau za krsta. Savetuje svojim vršnjacima da i oni sledeće godine se prijave za plivanja za Časni krst.

Miloš Mihajlović jedan je od najmlađih učesnika ovogodišnjeg plivanja za Časni Bogojavljenski krsta, on je u julu porošle godine napunio tek 18 godina. Miloš se bavi sportom ali ističe da se za plivanje za Časni krst nije posebno pripremao. Kaže da mu se još nisu slegli utisci sa ovog događaja i da mu čestitke stižu sa svih strana.

Miloš ima i poruku za sve one koji se još uvek dvoume da li da se prijave za ovo specifično plivanje.

U Udruženju sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“ kažu da su zadovoljni ovogodišnjom organizacijom i da će se potruditi da naeden godine sve bude još kvalitetnije organizovano. Vidosava Vidanović napomnji i da je nakraju u plivanju za Časni krst učestovalo 51 plivača.

U Sparti kažu da se trude da svake godine imaju po neku novine. Ove godine pozivu Uspenskog hrama odazvali su se svi sveštenici iz Pančeva i time su uveličali ovu Manifestaciju.

Related posts

Završena rekonstrukcija Klinike za interne bolesti KCV

Mirjana Popović

Stiže zima.U Srbiji će u naredna tri dana padati i sneg i kiša, biće poledice

Mica Milakov

VUČEVIĆ O LAŽIMA TEPIĆEVE I TADIĆA: Ne dozvoljavam da opskurni politički likovi lažu građane Srbije!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija