8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

TEMA VANREDNI IZBORI! Vučić jutros održao sastanak sa užim rukovodstvom SNS!

Kako saznaje Pink u sedištu Srpske napredne stranke jutros je održan sastanak užeg rukovodstva sa Aleksandrom Vučićem, a reči je bilo i o izborima.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je u izjavi za Pink naveo da su svi u SNS za izbore, kao i da se moraju poštovati obaveze i potrebe države Srbije.

– Mi smo jutros rano imali sastanak, uže rukovodstvo sa Aleksandrom Vučićem i mi smo mu izložili i rekli da smatramo da je veoma važno da idemo na izbore i da je stranka u potpunosti spremna da organizaciono iznese teret izbora koji bi se desili u narednih nekoliko meseci – rekao je Glišić za Pink. 

– Ako sa jedne strane imate ljude koji osporavaju vaš legitimitet i misle da to što radite nije dobro, onda je najbolji mogući način da proverite da li jeste tako da izađete na izbore i da pitate građane da li je to dobar put kojim idemo ili možda put koji nude ovi drugi – dodao je Glišić.

Kako je podsetio, put koji nude ovi drugi je povratak u onu sumornu prošlost lopovluka, zatvaranja fabrika i svega onoga čega ne želimo da se setimo, a kamoli da doživimo.

– Građani treba da kažu kojim putem treba da idemo – podvukao je Glišić. 

Related posts

Ilić PS: Revizija istorije iz Drugog svetskog rata nedopustiva

Jasmina Petkovic

Donacija dronova osnovnim školama u Pančevu

Ivana Bogdanovski

Načelnik Generalštaba Mojsilović posetio Centar za obuku podoficira

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija