18. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

MILENKO JOVANOV: Đilas opljačkao RTS, a sad bi opet da uređuje program

Dragan Đilas, koji je ojadio i opljačkao RTS preko svoje Dajrekt medije, preti nasiljem jer bi ponovo da uređuje program na RTS-u i odlučuje šta će se i kada emitovati.
Malo je Đilasu bilo 500 miliona evra, koje je zloupotrebom političke pozicije ugurao na račune svojih firmi i svoje džepove, pa bi, po svemu sudeći, da nastavi tamo gde je stao, ne bi li uspeo da čitavu milijardu evra otme od građana Srbije.
Sa druge strane, građani Srbije sada jasno mogu da vide da se Đilas, Jeremić i Obradović ne bore ni za kakvu slobodu medija, ili bilo šta slično. Jedino što oni žele je da, baš kao u vreme kada su bili perjanice žutog režima koji je umalo nepovratno upropastio Srbiju, svi mediji budu njihovi poslušnici i da nikada niko ne sme objavi koliko su para pokrali, sa kakvim se međunarodnim bitangama i lopužama sarađuju i kako napadaju žene i verbalno i fizički, kada god su u prilici.

 

Related posts

Boks spektakl u Beogradu na vodi

Ivana Bogdanovski

Sve manje ljudi na respiratorima! Pozitivno 235 osoba!

Nikola Toadjer

Aleksandar Vulin gost “Lica nacije”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija