29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Pedeset intervencija u Hitnoj pomoći prošle noći

Za ekipu Hitne pomoći ovih dana dosta posla. Načelnik Hitne pomoći doktor Zoran Mansijević ističe da se javljaju pacijenti sa povišenim pritiskom, ali najviše sa stanjima sličnim gripu. U ambulanti je tokom prethodne noći pregledano više od 50 pacijenata.

Povećan broj ambulantnih poseta u Hitnoj pomoći je poslednjih dana, što znači preko 50 pregleda za jednu noć. Načelnik Hitne pomoći doktor Zoran Mansijević ističe da se javljaju pacijenti sa povišenim pritiskom, ali najviše sa stanjima sličnim gripu, ali da pacijenAta sa pravim simptomima gripa još nije bilo.

Snižavanje visoke telesne temperature, čajevi prirodni vitamini i svaka prehlada, viroza mora da se odleži  što najčešće većina nas zaboravlja bolest umesto da traje nekoliko dana produžava se i dugo osećamo loše. Bolest ima svoj tok potrebno je da oslušnemo svoj organizam i usporimo kada treba savetuju lekari.

Related posts

Servisne informacije za 5. mart

Aleksandra Miloševska

Zoran Milošević: Hvala svima koji su učestvovali u traganju za mojim sinom

Zorana Stekovic

Vučić u Busijama: NEĆEMO ZABORAVITI NEPREGLEDNE KOLONE TRAKTORA I MAJKE U STRAHU!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija