25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Putin u Beogradu

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je danas u zvaničnu posetu Srbiji, a na aerodromu, gde je njegov avion sleteo u 13.05 sati, dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ruskom predsedniku je priređen svečani doček, uz crveni tepih i postrojenu Gardu Vojske Srbije.

Prvi tet-a-tet razgovori u Putinovoj limuzini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas šefa ruske države Vladimira Putina na aerodromu, odakle su se, zajedno, Putinovim automobilom, uputili ka Beogradu, što je ostavilo mogućnost da već tokom vožnje, u četiri oka, obave prve razgovore.

Oni će kasnije, pored zvaničnih razgovora u užem, a potom i u širem sastavu, tokom posete, imati unapred planiranih 15 minuta razgovora nasamo.

Predsednici Vladimir Putin i Aleksandar Vučić položili su vence na Groblju oslobodilaca Beograda uz intoniranje himni Rusije i Srbije.

Related posts

Korona popušta, ovo su najnoviji podaci

Vanja Vićentić

Hitna pomoć: Mirno na pančevačkim ulicama, povećan broj ambulantnih pregleda

Jelena Obradović

Ministar i predsednik PS-a: Imam slike i sa Jeremićem, Đinđićem, Đilasom i za te slike i mogu da budem kritikovan, znao sam sa kim se slikam, tu opravdanja nemam

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija