27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Najbolji vozač Dobrilo Varagić

Povodom 15. januara, Dana vozača, Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i profesionalni vozači, ali i vozači koji nisu profesionalci već žele da provere svoje znanje.

Tradiconalno, svake godine Savez vozača i automehaničara Pančevo organizuje takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja, i rešavanju testova. Na takmičenje se mogao prijaviti svako ko ima važeću vozačku dozvolu B, C ili D kategorije. Ovom prilikom za takmičenje se prijavilo 20 vozača, među kojima je bilo profesionalaca, ali i amatera. Testovi za vozače nisu teški, ali treba razmisliti i setiti se svega jer ima slučajeva da se praksa razlikuje od Zakona i teorije.

Savez vozača i automehaničara Pančevo osnovan je 1951. godine i spada u jedan od najstarijih u Vojvodini. Ove godine prva nagrada na takmičenju Saveza vozača pripala je Dobrilu Varagiću, drugo mesto osvojio je Dejan Pejić i treće mesto Bora Stojmenović.

Related posts

Pobednički “Marš na Drinu” u Pančevu simbol totalnog debakla opozicije

Mica Milakov

Mladi Pančevci pokazali humanost donirajući najdragoceniju tečnost

Jasmina Petkovic

Dok se lekari bore za Srbiju, oni ih kleveću: Zelenović i Petrović zarad vlasti napadaju hrabre medicinare

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija