25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov: Zašto im smeta borba protiv kriminala?

Očigledno je velika panika zavladala u redovima Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, pa histerično napadaju sistemske mere, koje je juče objavio Aleksandar Vučić i kojima se država na konkretan način suprotstavlja učiniocima najtežih krivičnih dela.

Postavlja se pitanje, zašto i na ovoj temi Đilas, Jeremić i Obradović stoje na suprotnoj strani u odnosu na državu i narod, koji je sa odobravanjem i podrškom reagovao na mere koje će da dovedu do toga da dileri droge, ubice, silovatelji i ostali kriminalni ološ bude sklonjen sa ulica i smešten iza rešetaka? Šta im tu smeta? Da li ih plaši samo najava da će siledžije koje tuku žene, poput Boška Obradovića, biti oštrije sankcionisane, ili ima još nekih razloga?

I drugo, kako li će tek da kukaju, histerišu i zapomažu kada uskoro bude usvojen Zakon o poreklu imovine i kada, najzad, budu morali da objašnjavaju narodu kako su stekli sve ono što danas imaju i kako se to neko obogati i postane multimilioner u evrima, poput Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, dok su državu razarali i pljačkali, fabrike zatvarali, a ljude ostavljali bez posla?

 

Related posts

Vasiljević: Najstrože kazne za zloupotrebe

Zorana Stekovic

Vršac: Đacima prvacima uručeni saobraćajni paketi

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ: Naša platforma je da se borimo za svakog našeg čoveka, kuću, crkvu na Kosovu i Metohiji, ali da budemo svesni u koliko smo teškoj situaciji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija