23. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Jovanov: Zašto im smeta borba protiv kriminala?

Očigledno je velika panika zavladala u redovima Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, pa histerično napadaju sistemske mere, koje je juče objavio Aleksandar Vučić i kojima se država na konkretan način suprotstavlja učiniocima najtežih krivičnih dela.

Postavlja se pitanje, zašto i na ovoj temi Đilas, Jeremić i Obradović stoje na suprotnoj strani u odnosu na državu i narod, koji je sa odobravanjem i podrškom reagovao na mere koje će da dovedu do toga da dileri droge, ubice, silovatelji i ostali kriminalni ološ bude sklonjen sa ulica i smešten iza rešetaka? Šta im tu smeta? Da li ih plaši samo najava da će siledžije koje tuku žene, poput Boška Obradovića, biti oštrije sankcionisane, ili ima još nekih razloga?

I drugo, kako li će tek da kukaju, histerišu i zapomažu kada uskoro bude usvojen Zakon o poreklu imovine i kada, najzad, budu morali da objašnjavaju narodu kako su stekli sve ono što danas imaju i kako se to neko obogati i postane multimilioner u evrima, poput Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, dok su državu razarali i pljačkali, fabrike zatvarali, a ljude ostavljali bez posla?

 

Related posts

Pedeset intervencija u Hitnoj pomoći prošle noći

Nikoleta Dragaš

U Pančevu otvorena muzička sezona takmičenjem “Mita Topalović”

Mirjana Popović

Predsednik Vučić: Protekla noć najgora do sada po broju mrtvih

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija