25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

VULIN: Putin odlikovao Vučića, a Jeremić čeka da ga odlikuje Tači – SVAKOME PO ZASLUZI!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je veliki svetski lider Vladimir Putin visokim priznanjem kojim je odlikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića nagradio njegovu hrabrost, vrednoću, posvećenost i upornost.

– Aleksandar Vučić je zaslužio orden, a svi Srbi imaju na koga da budu ponosni – istakao je Vulin i naveo da je posle 100 godina jedan Srbin dobio visoko priznanje Rusije.

– Odlikovao ga je zato što je Srbin koji voli Srbiju i zato što je imao lične i političke hrabrosti da se uprkos ogromnim pritiscima ne priključi antiruskoj histeriji – ocenio je Vulin u saopštenju.

Prema njegovim rečima, predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin je predsednika Srbije Aleksandra Vučića upisao u istoriju uz velike Srbe koji su svojim životom zaslužili pamćenje i među Srbima i među Rusima.

Vulin je ukazao da orden koga su nosili Karađorđe, regent Aleksandar ili Nikola Pašić niko u svetu nije pokušao da umanji i unizi, ali Vuk Jeremić jeste.

– Još jednom su zavist i mržnja natereli malog Jeremića da laže o velikim stvarima. Putin je odlikovao Vučića, Jeremić sa pravom čeka da ga odlikuje Tači. Svakome po zasluzi – poručio je Vulin.

Related posts

Vučić poželeo bivšoj hrvatskoj predsednici brz oporavak

Aleksandra Miloševska

Zelenovićeva “evropska ruka” ide protiv naroda: Fajon glavna uzdanica za otimanje vlasti u Šapcu

Katarina Popović

Vučić u Pragu: Budite naši prijatelji i zastupnici u Briselu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija