28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

PREDSEDNIK NA SASTANKU S NAJUŽIM VRHOM SNS-A PRELOMIO! Ovo je NEDELJA kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori!

Srbija na proleće izlazi na birališta!

Kako „Alo!“ saznaje, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sastao se 30. decembra sa pet ljudi iz najužeg rukovodstva SNS-a i tom prilikom odlučeno je da se održe vanredni parlamentarni izbori! Prema našim informacijama, izbori će biti održani u nedelju, 31. marta.

Komentarišući naša saznanja, iz vrha Srpske napredne stranke poručuju da su i više nego spremni za izbore, dok s druge strane predstavnici opozicionih stranka nerado govore o ovoj temi.

Darko Glišić, šef Izvršnog odbora SNS-a, navodi da su za stranku kojoj pripada izbori uvek dobrodošli.

– Za one koji znaju da rešavaju probleme građana izbori su uvek dobrodošli. Jedino onima koji nemaju rezultata niti znaju kako da rešavaju probleme izbori nisu poželjni – poručuje Glišić.

Govoreći o izborima, koji nas po svemu sudeći čekaju za tri meseca, marketinški stručnjak i analitičar Nebojša Krstić uveren je da je pred nam sada „dugo i dosadno nadgonjavanje ko će od opozicije da ih bojkotuje, a ko neće“.

– A onda će da izađu svi, nepripremljeni, i vajkaće se da su im izborni uslovi krivi za neuspeh. A zamislite sad da likovi iz Saveza za Srbiju, recimo, hoće na izbore, a Sergej (Trifunović) neće. Pa dođe subota, a Sergej kaže: „Ovi iz SzS su gori od Vučića! To su sve gola govna, fukse i pišaću im na grobove“. Mislim da bi se „lideri“ mnogo manje radovali nego kad Sergej to kaže za Vučića, Maju… – konstatovao je Krstić.

 

 

 

Related posts

Vučić razgovarao sa Donaldom Tuskom

Katarina Popović

Mihajlovićeva Tepićevoj: Sramno je da zarad malo medijske pažnje napadate ono što su stvarale generacije pre vas

Bojana Kecic

Vučić, Tači, Grenel, O’ Brajen: Ukinuti takse i nastaviti pregovore

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija