27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

PREDSEDNIK NA SASTANKU S NAJUŽIM VRHOM SNS-A PRELOMIO! Ovo je NEDELJA kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori!

Srbija na proleće izlazi na birališta!

Kako „Alo!“ saznaje, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sastao se 30. decembra sa pet ljudi iz najužeg rukovodstva SNS-a i tom prilikom odlučeno je da se održe vanredni parlamentarni izbori! Prema našim informacijama, izbori će biti održani u nedelju, 31. marta.

Komentarišući naša saznanja, iz vrha Srpske napredne stranke poručuju da su i više nego spremni za izbore, dok s druge strane predstavnici opozicionih stranka nerado govore o ovoj temi.

Darko Glišić, šef Izvršnog odbora SNS-a, navodi da su za stranku kojoj pripada izbori uvek dobrodošli.

– Za one koji znaju da rešavaju probleme građana izbori su uvek dobrodošli. Jedino onima koji nemaju rezultata niti znaju kako da rešavaju probleme izbori nisu poželjni – poručuje Glišić.

Govoreći o izborima, koji nas po svemu sudeći čekaju za tri meseca, marketinški stručnjak i analitičar Nebojša Krstić uveren je da je pred nam sada „dugo i dosadno nadgonjavanje ko će od opozicije da ih bojkotuje, a ko neće“.

– A onda će da izađu svi, nepripremljeni, i vajkaće se da su im izborni uslovi krivi za neuspeh. A zamislite sad da likovi iz Saveza za Srbiju, recimo, hoće na izbore, a Sergej (Trifunović) neće. Pa dođe subota, a Sergej kaže: „Ovi iz SzS su gori od Vučića! To su sve gola govna, fukse i pišaću im na grobove“. Mislim da bi se „lideri“ mnogo manje radovali nego kad Sergej to kaže za Vučića, Maju… – konstatovao je Krstić.

 

 

 

Related posts

Ubrzati proces integracije Srbije u EU

Jasmina Petkovic

Članstvo Srbije u EU strateški cilj

Aleksandra Miloševska

Vučić čestitao predsedniku Vlade Indije Modiju pobedu na parlamentarnim izborima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija