2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

PAVLOV: Ostvarene investicije i već isplanirana buduća ulaganja

Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, uputio je novogodišnju čestitku Pančevcima.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Na izmaku stare, a na pragu Nove 2019. godine, sumirajući rezultate, posle dugo godina možemo reći da se Pančevo vraća sebi i ponovo postaje snažan i moderan industrijski centar na mapi Republike Srbije, ali i Evrope. Nakon 40 godina, Pančevo prolazi kroz fazu nove industrijalizacije, i to kao sedište industrije sa čistim tehnologijama i ekološki održivom proizvodnjom. Uz ostvarene investicije, kao i sa već isplaniranim budućim ulaganjima, jasno je profilisan razvoj i perspektiva našeg grada i svih ljudi koji u njemu žive i rade.

Uz sve napore koje kao lokalna samouprava ulažemo, sprovodeći doslednu i razvojnu politiku na svim nivoima – lokalnom, pokrajinskom i republičkom, kroz reforme, izgradnju i modernizaciju, siguran sam da je pred Pančevom i njegovim građanima svetla budućnost, i da će ono u godinama pred nama zablistati u punom sjaju, kao moderan, evropski administrativni, kulturni i privredni svetionik naše države Srbije i celog regiona.

Hvala vam na strpljenju, hvala vam na poverenju, a ja vas uveravam da će u narednoj godini, iz meseca u mesec biti vidljivi efekti svih investicija i sveobuhvatnog rada na tome da do njih dođe.

U 2019. godini vam želim, pre svega dobro zdravlje, puno ljubavi i razumevanja prema svojim bližnjima, strpljenja, solidarnosti, da ostvarite svoje lične i poslovne ciljeve, ali da nam poslovni uspeh ne bude jedini motivacioni faktor, nego i pomoć drugima i humanost. Drage Pančevke i Pančevci, želim vam sve najbolje i srećnu Novu 2019. godinu!

Related posts

“Srpska Sparta” obeležila Bogojavljenje

Vanja Vićentić

Na 9. sednici SO Plandište usvojen završni račun i prvi rebelans budžeta

Miroslava Cvejin

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je novoimenovanog ambasadora Švajcarske Ursa Šmida

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija