8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

UNIJA ŽENA OO SNS NOVI BEOGRAD OSUDILA PRETNJE UPUĆENJE IVANI VUČIČEVIĆ

 

Unija žena Opštinskog odbora SNS Novi Beograd najenergičnije osuđuje jučerašnje pretnje iz arsenala pretnji upućenih ženama – ovoga puta direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Studija B, gospođi Ivani Vučićević u kojima joj se direktno poručuje da će je progutati mrak.

Direktorku Studija B treba da “proguta mrak”, prema organizatorima protesta, zato što je posle 10 godina otvorila vrata predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ovim pretnjama Đilasove i Jeremićeve pristalice veoma slikovito pokazuju kako bi se razračunavali sa ženama i novinarima čije izveštavanje nije po njihovom ukusu.

Vuk Jeremić glasno i jasno ukazuje na situacije u kojima se njegovoj ženi verbalno preti, ali zato mu ne smeta da poziva na nasilje nad ženama koje mu nisu po volji, da premijerku Brnabić naziva nakazom i podrži svoje prijatelje koji bi da se obračunavaju sa slobodno mislećim ženama.

Unija žena Opštinskog odbora SNS Novi Beograd poziva i nadležne organe da reaguju i u ovakvim situacijama – jer oni koji prete Tatjani Vojtehovski, Ivanu Ivanoviću i drugim medijskim radnicima Đilasa i Jeremića budu uhapšeni odmah, što jeste dobro, ali oni koji prete Ani Brnabić, Maji Gojković, Ivani Vučićević, Barbari Životić, Dijani Hrkalović i mnogim drugim slobodno mislećim ženama – ne budu.

Srpska udruženja novinara ne reaguju. NUNS, UNS, NDNV i ostala medijska udruženja ne staju u zaštitu svoje koleginice Ivane Vučićević.
Izostankom reakcije pokazuju da je dozvoljeno pretiti svakoj ženi koja ne misli isto kao Đilas, Jeremić i Obradović.

A organizatori protesta bi mogli da prestanu da se lažno predstavljaju. Mogli bi da kao druge političke partije – izađu na izbore i pokažu svoju veličinu. Ali njih to ne zanima. NJihov način dolaska na vlast je oproban – samo na ulici. Samo što ovoga puta to narod vidi i ne prihvata.

Unija žena Opštinskog odbora SNS Novi Beograd

Related posts

Ministar Vulin obišao pripadnike Žandarmerije na Goču: Žandarmerija spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu

Zorana Stekovic

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je praznike vernicima

Jasmina Petkovic

Vojska Srbije jača za 116 podoficira

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija