8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

RTV Pančevo : Direktorka Studija B izložena najstrašnijim pretnjama, nakon najave gostovanja Vučića! Dokle više…

Pretnje novinarima od strane samozvane “opozicije” ne prestaju. Sada se na meti našla direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B Ivana Vučićević, posle najave gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Panorama“ večeras od 20h.
Sve je počelo kada je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svoj Fejsbuk profilu postavio najavu emisije, a onda je usledila najstrašnija pretnja Ivani Vučićević. Pretnje je uputio izvesni Miladin Simonović. Zanimljivo je da se niko od opozicije do sad nije oglasio povodom ovih pretnji, već ćute i ne reaguju na direktne pretnje. “Šetačima” je izgleda sasvim normalno da se vređaju novinarke s obzirom da ih predstavljaju batinaši koji nemaju morala ni trunke savesti.
Regionalna RTV Pančevo najoštrije osuđuje nove divljačke i brutalne uvrede na račun novinarki STB, sada direktorke i glavne i odgovorne urednice Ivane Vučićević. Ponovo postavljamo pitanje dokle će novinari u Srbiji biti ugroženi dok rade svoj posao i dokle će im se na leđa crtati meta. Šta je to loše uradila Ivana Vučićević koja je danas, posle 10 godina ugostila predsednika Aleksandra Vučića. Da li je to razlog?
Posebnu težinu ima to što se u našem društvo od strane opozicije konstantno naprizemnije vređaju i maltretiraju žene, novinarke, od Gordane Uzelac, novinarke Pinka , pa preko uvreda i prostakluka na račun Barbare Životić, sada do direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B Ivane Vučićević.
Pozivamo sva novinarska udruženja da osude uvrede na račun Ivane Vučičević .

Related posts

Predsednik Vučić sutra sa šefom Misije UN na Kosovu i Metohiji

Ivana Bogdanovski

Jednomesečna beba pronđena mrtva u selu kod Vršca

Katarina Popović

Uzmi račun 2020 – danas prvo izvlačenje dugog kruga

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija