18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

“Comnet” : Osuđujemo napade na Ivanu Vučičević.Napadi na novinare ne prestaju,već eskaliraju!

Udruženje elektronskih medija „ComNet“ osuđuje napade na kolege novinare koji nisu ni prestali, već gradacijom eskaliraju do mere da je nakon gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji „Studio B“ direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Ivani Vučičević rečeno da će je „progutati mrak“.

Shvatili smo svi da su to ljudi bez skrupula i bilo kakvog kodeksa ponašanja i da onima koji ne rade posao po njihovoj meri upućuju najbesramnije pretnje. Ako će nekog da „proguta mrak“ to je jasna i javna pretnja, te s’ toga molimo nadležne organe da preduzmu sve mere da zaštite našu koleginicu Ivanu Vučičević, a novinarskim udruženjima poručujemo da moraju stati u odbranu novinara i novinarske profesije.

Udruženje elektronskih medija “ComNet” smatra da pretnje upućene koleginici i glavnoj i odgovornoj urednici Studija b Ivani Vučičević predstavljaju atak na njenu ličnu bezbednost što je nedopustivo i zahtevamo da oni koji danima prete ženama i novinarima budu procesuirani u skladu sa zakonom nase države.

Related posts

“Posle svakog njihovog protesta, MI SMO SVE JAČI”! Predsednik Vučić rekao SVE o propaloj šetnji opozicije

Mica Milakov

Kisić Tepavčević: Svi moraju da se ponašaju u skladu sa preporukama, kako bi se sprečilo zaražavanje!

Katarina Popović

“Ljuti” hobi porodice Bađura iz Vojlovice

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija