23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

“Comnet” : Osuđujemo napade na Ivanu Vučičević.Napadi na novinare ne prestaju,već eskaliraju!

Udruženje elektronskih medija „ComNet“ osuđuje napade na kolege novinare koji nisu ni prestali, već gradacijom eskaliraju do mere da je nakon gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji „Studio B“ direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Ivani Vučičević rečeno da će je „progutati mrak“.

Shvatili smo svi da su to ljudi bez skrupula i bilo kakvog kodeksa ponašanja i da onima koji ne rade posao po njihovoj meri upućuju najbesramnije pretnje. Ako će nekog da „proguta mrak“ to je jasna i javna pretnja, te s’ toga molimo nadležne organe da preduzmu sve mere da zaštite našu koleginicu Ivanu Vučičević, a novinarskim udruženjima poručujemo da moraju stati u odbranu novinara i novinarske profesije.

Udruženje elektronskih medija “ComNet” smatra da pretnje upućene koleginici i glavnoj i odgovornoj urednici Studija b Ivani Vučičević predstavljaju atak na njenu ličnu bezbednost što je nedopustivo i zahtevamo da oni koji danima prete ženama i novinarima budu procesuirani u skladu sa zakonom nase države.

Related posts

Otvorena manifestacija “Porodični dani” u Omoljici

Mica Milakov

Zasedao štab i u Kovinu

Mica Milakov

JKP”Zelenilo”: Početak sezone košenja

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija