17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

U “Lavirintu” igračka za svakog mališana

Interaktivne igre, društvene igre, jedinstvene beloruske igračke, mede, lutke, automobili, izbor su predstavnika Lavirinta za novogodišnje paketiće. Snežana Novakov, zamenik poslovođe, naglašava da ukoliko planirate da obradujete svoje mališane za praznike, svratite baš ovde, jer imaju  široki spektar igračaka i za dečake i za devojčice različitih uzrasta.

Deca su zahvalna, i na ljubav odgovaraju još većom ljubavlju, ali ako želite svoje mališane da oduševite za praznike, dobar izbor bi bio Lavirint. Pored igračaka za najmlađe, automobilčića, barbika, u Lavirintu možete pronaći i najaktuelnije društvene igre poput Activity i Interaktivne  mape.

Na pitanje „Da morate da izdvojite jednu stvar koja je karakteristična za Vašu kompaniju,koja bi to bila?“ Snežana je s osmehom odgovorila da su prepoznatljivi po „Beloruskim igračkama“ i „Interaktivnim igrama“ .Ekipa RTV Pančevo je pričala sa Snežanom i o novinama u Lavirintu za 2019. godinu.

Ako planirate da obradujete svoje klince svratite u Lavirint, jer tu vas čeka veliki izbor igračaka i drušvenih igara za sve uzraste.

Related posts

Koncert Saše Matića na Vaskrs u 21 i 30 na RTV Pančevo

Jasmina Petkovic

Prvo cveće posle “zime”

Nikoleta Dragaš

Pavićević: Institucije Republike Srbije postoje i postojaće na Kosovu i Metohiji

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija