23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Uspešna godina za C&A

Veoma izazovna i uspešna godina za kompaniju C & A, ističe store manager (stor menadžer) Srđana Slavujac. Pretpraznično raspoloženje se odražava i na cene.

„Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

off 1 „Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

 

TON- SRĐANA SLAVUJAC  STORE MANAGER

(0,13-0.24)( 0,30-0,51)

 

OFF2  Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

 

ton

( 01,11-01,39)

 

 

off  Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

Related posts

VUČIĆ PRED SVETSKIM LIDERIMA U UN ODRŽAO GOVOR ZA PAMĆENJE: Ne kršite rezoluciju 1244, Srbija je za kompromis, ali ne narušavajte stabilnost naše zemlje!

Aleksandra Miloševska

Učenici OŠ “Sveti Sava” u Gerontološkom povodom Dana tolerancije

Jasmina Petkovic

Obuke u NSZ-u, prekvalifikacijom lakše do posla

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija