25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Uspešna godina za C&A

Veoma izazovna i uspešna godina za kompaniju C & A, ističe store manager (stor menadžer) Srđana Slavujac. Pretpraznično raspoloženje se odražava i na cene.

„Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

off 1 „Poslednja prilika da se toplo obučete“, ističe Srđana Slavujac, stor menadžer kompanije C & A, jer ova modna kuća ima 30 posto popusta na sve jakne u periodu od 27. do 31. decembra. Srđana kaže da je 2018. bila izuzetno izazovna za sve zaposlene u ovoj kompaniji, ali da će je pamtiti i po lepoj i uspešnoj interakciji s kupcima.

 

TON- SRĐANA SLAVUJAC  STORE MANAGER

(0,13-0.24)( 0,30-0,51)

 

OFF2  Srđana ističe da njihovu kompaniju izdvaja dobra cena i još bolji kvalitet i da planiraju da obraduju kupce u 2019. godini popustima.

 

ton

( 01,11-01,39)

 

 

off  Obucite se za sve prilike u najnovije modele za sve generacije i sve uzraste, ističu iz ove kompanije.

Related posts

Počinju akcije prikupljanja krvi po srednjim školama

Ivana Bogdanovski

Mirović: Javno objavljuju rat svima koji ne misle kao oni

Nikoleta Dragaš

Ministar Vulin: KFOR da ispunjava svoj mandat, ne da popušta pred politikom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija