24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Renovirana sala u “Đurinoj” školi, dogodine rekonstrukcija dvorišta

Tokom prethodne nedelje završeni su radovi na renoviranju sportske sale, svlačionica, toaleta  i zameni prozora u OŠ “Đura Jakšić” zahvaljujući novcu koji je obezbeđen iz gradskog budžeta. Takođe je obezbeđeno još 5 milona dinara za uređenje multifunkcionalnog terena u okviru Đurine škole, koji će biti potpuno preuređen naredne godine.

Stari dotrajali prozori u fiskulturnoj sali, svlačionice i dva toaleta preuređena su posle više decenija, zahvaljujući novcu koji je izdvojen iz gradskog buđžeta. Preko 4 miliona i 400 hiljada dinara bilo je dovoljno da učenici Đurine škole mogu bezbrižno da imaju časove fizičkog vaspitanja u potpuno preuređenoj fiskulturnoj sali.

Prozori stari preko sto godina zamenjeni su i omogućiće da deca u fiskulturnoj sali i učionicama borave bezbedno, a to će biti i velika ušteda na grejanju, ističe direktor škole Rade Barjaktarevć.

Procenjuje se da završetak radova u dvorištu Đurine škole biti neophodno oko 10 milona dinara pa će Grad naredne godine konkurisati prema fondovima AP Vojvodine kako bi dobili neophodna sredstva za kompletan završetak radova.

Related posts

Nedimović: Slobodno na njive, ali na traktorima

Jasmina Petkovic

Kikinda i Čačak za završetak turneje, sledi Državno finale igara u Brzeću

Mica Milakov

U 2018. Sekretarijatu za poljoprivredu bilo namenjeno više od četiri miliona dinara

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija