25. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Potpredsednica DS-a uputila jezivu poruku Vučiću, Đukanović tvrdi: Kadrovi “žutog sistema” nikada nikome NEĆE ODGOVARATI!

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS-a, saslušan je u policiji zbog poruke upućene narodnoj poslanici Mariniki Tepić “Marinika shvati, nećemo stati”. U međuvremenu istu poruku je jedna funkcionerka Saveza za Srbiju uputila predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, te se postavlja pitanje da li će i ona dobiti poziv od tužioca.

Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke i funkcionerka Saveza za Srbiju objavila je na svom fejsbuk nalogu fotografiju sa natpisom “Vučiću shvati, nas dve nećemo stati”.

Međutim, ubrzo zaim je preimenovala ovaj status u “Vučiću shvati, nas dve pravimo najbolje pite!”

Vladimir Đukanovć kaže za naš portal, komentarišući ovu situaciju, da ne očekuje da će u slučaju Dragane Rakić tužilac reagovati.

– Ovde samo Vučićevi saradnici mogu da odgovaraju ili ljudi koji su njemu bliski. Što se tiče ovih što pričaju da je on diktator, oni nikada neće nikome odgovarati – kaže Đukanović i dodaje da je je to zbog toga što je takav sistem napravljen u državi gde su ostali u velikom broju, kako kaže, kadrovi “žutog sistema”.

– Ne samo što ne očekujem da Dragana Rakić neće biti pozvana na razgovor, već će dobiti i nagradu za to. Kao što ne očekujem da će Marinika Tepič odgovarati zbog fotografije na svom tviter profilu na kojoj se prikazuje kako “umetnik” maljem udara u biste Aleksandra Vučića – ističe Đukanović osvrćući se ironično da je to jedan umetnički performans, a ne poziv na nasilje.

Govoreći o svom slučaju, kada je zbog tvita u kojem navodi “Marinika shvati, nećemo stati” saslušan u policiji, Đukanović kaže da su ga nadležni organi izveli iz crkve sa liturgije, kada je dobio, kako kaže hitan poziv.

– Morao sam sa decom da odem u policiju! Nisam imao vremena ni decu da ostavim kod kuće, pa da odem u policiju, to je verovatno tako ekspresno i važno bilo – zaključuje Đukanović.

 

Related posts

HULIGANI OPET NAPALI POLICIJU! Gađali ih kamenicama, bakljama, flašama!

Branislava Grčić

Novogodišnji karavan sreće Kancelarije za KiM u metohijskim selima

Nikoleta Dragaš

Dobrovoljno davanje krvi: Duplo veći odziv od očekivanog

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija