28. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

LAŽ SUSTIŽE LAŽ: Nasilna Dragana Rakić izgubila kompas, bruka sve oko sebe

Dragana Rakić je juče, puna sebe, u euforiji, na fejsbuku javno uputila fašističku preteću poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću “Vučiću shvati, nas dve nećemo stati”. Ne tvrdimo mi da je poruka fašistička i preteća, to je mišljenje tužioca u Beogradu, po čijem nalogu je republički poslanik SNS Vladimir Đukanović, zbog poruke “Marinika shvati, nećemo stati”, juče iz crkve, sa decom, priveden u UKP da daje izjavu.

U prirodi Rakićke je da sebe doživljava i predstavlja “moćnom”. Te nastupe, po pravilu, prate beskonačna glupost i poniženja. Često i laži, u koje uvlači kolege i medije koji joj veruju, pa je njihova objektivnost zato upitna. To nije samo njen problem, to je problem svih onih kojima se ona nudi kao vlast ili je u tim namerama podržavaju.

Danas je ili dobila po nosu ili upila naknadnu pamet. Svoj post lažirala je u “Vučiću shvati, nas dve pravimo najbolje pite”. Na fotografiji su ona potpredsednica DS i Tanja Vešović, nekadašnja vedeta JUL, danas predsednica DS u Vršcu, koju takođe karakteriše bahata arogancija. Gde nestade “hrabrost” lidera urnisane DS u Vršcu?.

Jesu li one zaštićene, za razliku od republičkog poslanika Đukanovića, čijoj porodici se otvoreno preti vešanjem i streljanjem?

Ostaje pitanje za sada bez odgovora koje je Đukanović postavio na tviteru ispod fotografije Rakićkinog posta “Ček poštovani tužioče zar ovo nije pretnja?

Related posts

Predsednik Vučić sutra u Prokuplju, Blacu i Brusu

Miroslava Cvejin

VUČIĆ DANAS U ZAJEČARU: Predsednik obilazi školu i radove na hramu Vaznesenja gospodnjeg

Nikoleta Dragaš

Fizička aktivnost za bolji imunitet

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija