3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đurić: Jeremić lažima cilja na izazivanje nestabilnosti

 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST/ 24.12.2018.

 Marko Đurić

potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Vuk Jeremić je danas, gostujući na TV „N1“, oborio svetski rekord u broju izgovorenih laži u minuti, a sve u cilju stvaranja društvene nestabilnosti u Srbiji i opšte pometnje u javnosti.

 

Ta količina zlobe, neiskrenosti i zlonamernosti neviđena je pojava na našoj političkoj sceni, ali je razumljiva jer dolazi od čoveka koji svoju moralnu iskvarenost i političku neodgovornost već bezbroj puta dokazao radeći zbog lične promocije i materijalne dobiti protiv državnih i nacionalnih interesa.

 

Jeremićeve laži su pokušaj da se Srbija uvede u neku vrstu vanrednog stanja, u kojem bi njegovi nalogodavci imali prostor za ponavljanje političkog inženjeringa po ugledu na devedesete i rane dvehiljadite godine, jer slobodna i samostalna Srbija očito mnogima smeta.

 

Taj plan neće uspeti, jer građani su naučili bolne lekcije iz toga što su u jednom trenutku državno kormilo prepustili Jeremiću, Đilasu, Tadiću i ljudima poput njih, koji su krađom i neodgovornošću Srbiju doveli na rub propasti.

 

Nema institucije Srbije na koju Jeremić danas nije bacio blato, nema svetinje na koju nije pljunuo i nema građanina Srbije kojeg na neki način nije uvredio, a on sam je uvreda za kolektivno mentalno zdravlje.

 

Novac iz Katara i od sumnjivih tajkuna i prevaranata čini očigledno da se Jeremić oseća ovako samouvereno i bahato, ali u svom svetu od skupih vina, cigara i delikatesa raznih vrsta zaboravio je da u demokratskom društvu moć daje podrška građana – a on je nikada neće dobiti, pogotovo ne lažima i bahatošću.

 

 

 

Related posts

Završeni “Žetelački dani” u Vojlovici

Vanja Vićentić

Požrtvovana borba Borkovića na Hokenhajmu

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić održao sastanak sa Medvedevim

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija