12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Slađanine čarolije oživele bajku: novogodišnji medenjaci za dečji osmeh

Cimet, karanfilić i vanila čarobni su sastojci novogodišnjih medenjaka naše sugrađanke Slađane Nikolić. Ona svojom kreativnošću, inspirisana „Ivicom i Maricom“, bajkom braće Grim šara slatke medenjake raznih oblika.

Miris toplih medenjaka koji se širi kućom Slađane Nikolić pred kraj godine postao je slatka tradicija. Inspirasana bajkom braće Grim, ona pravi svoju bajku šarajući medenjake i poklanjajući ih deci za Badnji dan. Nema uzvišenijeg osećaja od darivanja kaže Slađana.

Ivica i Marica bi sa slašću pojeli moju kućicu od medenjaka, priča Slađana kroz osmeh. Male kućice, ukrašene belim prozorima i cvećem od šećera ove godine će obradovati mališane koji dođu na korinđanje.

Iako se medenjaci prave od jaja, meda i brašna, Slađanini kolačići imaju poseban začin a to je Ljubav. I kako nas bajke uče, ljubav je najjača sila na svetu i stvara čuda.

 

Related posts

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Ako je neko imao dilemu da li je Vučić predsednik svih Srba, od danas ne treba da je ima

Jelena Obradović

KAKAV SUSRET ISPRED PREDSEDNIŠTVA! Vučić pri dolasku na posao pozdravio Đilasovce, oni mu mahali uz osmehe!

Mica Milakov

Prva uplata zaposlenima do 10. avgusta, druga u septembru

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija