21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Nekategorizovano Vesti

ODRŽAN PARASTOS U DS: U Vršcu osnovan Savez za Srbiju, lica prisutnih sve govore

Savez za Srbiju, skraćeno SzS, ili kako ih narod zove “Svako za sebe”, osnovan je u prostorijama Demokratske stranke u Vršcu. Izgleda, na žalost okupljenih. Lica kao na parastosu oslikavaju pravo stanje i mišljenje o onima koji će im deliti zadatke.

Među malobrojnim okupljenim aktivistima dominirali su članovi Demokratske stranke, koji su se jedva pomirili sa činjenicom da im je predsednica Tatjana Vešović nekadašnja vedeta JUL. Ali, od kada im je Milucu Živkov (SPS), kao uvaženi gost, bio u prostorijama, shvatili su da je stranka u trpnom stanju.

Sada, uz Vešovićku, zadatke će im deliti i Zoran Tomić sa krivičnom prijavom za zloupotrebu gradske imovine, Borislav Žajski dverjanin iz Lučana, penzionerka Dragica Stanojlović sa sumnjom u rad “na crno” i zeleni Budimir Buda Babić. Oni su bili jedini nasmejani u prostoriji punoj tužnih lica zagledanih u pod.

Tomić je napustio DS i otišao kod Jeremića kada su kadrovi JUL preuzeli DS, a Žajski, Stanojlović i Babić nikada nisu krili animozitet prema ovoj stranci, koja je nekada autoritarno vladala Vršcem, sve dok vlast nije p(r)odala Pokretu VRER Miodraga Babića.

Međutim, najveća netrpeljivost iskazana je prema zvaničnom fotografu i snimatelju ovog skupa Draganu Donduru Doši, nekadašnjem radikalu i kratko predsedniku SNS, koji je 2008. godine snimao kako iz kamiona od 10 tona funkcioneri DS ispred svog sedišta (gde se i ovo dešavalo) istovaraju pakete koje su kasnije delili glasačima u predizbornoj kampanji.

Related posts

Mihajlović: Obilaznica oko Beograda važna za Pančevo, do kraja godine uradićemo 7,7 kilometara

Bojana Kecic

U nedelju radovi na Pančevačkom mostu

Katarina Popović

Vulin o izjavi Jeremića za Zidojče cajtung: Sve što je protiv Vučića dobiće prostor kod onih za koje je Kosovo država, a Vučić suviše Srbin

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija