12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Usvojen budžet za 2019. Prihodi uvećani za 120 miliona.

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je predlog budžeta za 2019. godinu u iznosu od 5 milijardi 79 miliona i 680 hiljada dinara. Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za finansije, istakao je i da su prihodi iz 2018. godine realno uvećani za 120 milona dinara.

Ukupan predlog budžeta za narednu godinu iznosi 5 milijardi  79 miliona i 680 hiljada dinara, budžet umanjen u odnosu na prošlu godinu za 100 miliona, rekao je na sednici Predrag Živković zamenik gradonačlenika.

Živković je rekao i kako su raspoređena sredstva po programskoj klasifikaciji.

Na sednici Gradskog veća moglo se čuti i da je uštada nakon okončanja pojednih investicije nešto više od 5 miliona  i 40 hiljada dinara i da se ovim sredstvima planira završetak investicija po kreditnom zaduženju od 2017. godine, a to su završetak autobuskog stajališta u Fiskultunoj ulici u Kačarevu, izrada tehničke dokumetacije u  Ekonomskoj i Medicinskoj školi u Pančevu, kao i plaćanje Republičkom gedetskom zavodu  dokumenata za izgradnju fekalnog kolektora od Luke Dunav do Severne industrijske zone.

Related posts

Novi kotao za efikasnije i sigurnije grejanje

Jasmina Petkovic

NAJNOVIJE : Predsednik Vučić na TV Prva u 13h

Mica Milakov

Bahatost na delu: Dok se cela Srbija bori za živote, u Šapcu organizuju ŽURKE I NE POŠTUJU NIKAKVE MERE

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija