27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Usvojen budžet za 2019. Prihodi uvećani za 120 miliona.

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je predlog budžeta za 2019. godinu u iznosu od 5 milijardi 79 miliona i 680 hiljada dinara. Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za finansije, istakao je i da su prihodi iz 2018. godine realno uvećani za 120 milona dinara.

Ukupan predlog budžeta za narednu godinu iznosi 5 milijardi  79 miliona i 680 hiljada dinara, budžet umanjen u odnosu na prošlu godinu za 100 miliona, rekao je na sednici Predrag Živković zamenik gradonačlenika.

Živković je rekao i kako su raspoređena sredstva po programskoj klasifikaciji.

Na sednici Gradskog veća moglo se čuti i da je uštada nakon okončanja pojednih investicije nešto više od 5 miliona  i 40 hiljada dinara i da se ovim sredstvima planira završetak investicija po kreditnom zaduženju od 2017. godine, a to su završetak autobuskog stajališta u Fiskultunoj ulici u Kačarevu, izrada tehničke dokumetacije u  Ekonomskoj i Medicinskoj školi u Pančevu, kao i plaćanje Republičkom gedetskom zavodu  dokumenata za izgradnju fekalnog kolektora od Luke Dunav do Severne industrijske zone.

Related posts

Ministar Vulin o saradnji razgovarao sa generalnim sekretarom ODKB

Aleksandra Miloševska

U pančevačkoj Kovid bolnici 102 pacijenta, 80% iz Srbije. Nažalost dva smrtna slučaja!

Mica Milakov

Održana treća sednica Radne grupe za izradu Nacionalne strategije razvoja sporta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija