28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

VUČIĆ SE OBRATIO PUTINU! Predsednik Srbije uputio pismo RUSKOM LIDERU!

Dozvolite mi da Vam iskreno čestitam Dan radnika bezbednosnih organa Ruske Federacije, ne samo kao predsedniku Ruske Federacije, već i kao čoveku koji je započeo svoju sjajnu karijeru u organima državne bezbednosti.

Od svog osnivanja, Sveruska izvanredna komisija je predstavljala osnovu sistema državne bezbednosti Vaše zemlje, a tradicije koje su dosad uspostavljene predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata ruske državnosti. Zaštita nacionalnih interesa, bezbednost građana oduvek je bila i jeste glavni, ključni prioritet jedne zemlje, pa Vam želim, dragi prijatelju, da bezbednosni organi Ruske Federacije i u budućnosti rade sa velikom predanošću, na dobrobit Vaše zemlje.

Dozvolite da izrazim i veliku zahvalnost povodom principijelnog stava Rusije po pitanju Kosova i Metohije i aktivne podrške u međunarodnim organizacijama, a posebno u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija. Radujem se Vašoj predstojećoj poseti Srbiji, koja će biti ne samo potvrda snažnog srpsko-ruskog prijateljstva, već i prilika za razgovor o saradnji i konkretnim projektima u budućnosti.

Primite, gospodine predsedniče, izraze mog najvišeg uvažavanja – napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Related posts

Ubrzati proces integracije Srbije u EU

Jasmina Petkovic

Među 67 zaraženih na „Dedinju“ najviše anesteziologa, hirurga i sestara

Branislava Grčić

Predsednik Vučić uputio saučešće predsedniku i premijeru Republike Albanije

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija